Συνεδριάζει η ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης στο Μαξίμου

Συνεδριάζει η ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης στο Μαξίμου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, συνεδριάζει στις 12:00, η ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Χθες το απόγευμα, πηγή των Βρυξελλών που επικαλείται το ΑΠΕ έκανε λόγο για ξαφνική, θετική αλλαγή στην τελική ευθεία για την επίτευξη συμφωνίας, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων, που σημειώθηκε στο Brussels Group. Η ίδια πηγή τόνιζε ότι «απομένουν ελάχιστα στοιχεία στα οποία πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση, ώστε να υπάρξει συμφωνία» και έχουν να κάνουν με θέματα φορολογίας των ακινήτων και με το ύφος των συντελεστών του ΦΠΑ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ισπανική εφημερίδα El Mundo, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ έκανε χθες παρέμβαση ώστε να υπάρξει πρόοδος και να κλείσει η συμφωνία.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει σε επικοινωνία με ξένους ηγέτες και ειδικά με τη Μέρκελ, ενώ δεν αποκλείεται νέα τηλεδιάσκεψη Μέρκελ - Ολάντ - Τσίπρα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM