Υπέρμαχος της εξάντλησης της τετραετίας δηλώνει σε συνέντευξη του στο Βήμα ο Πρωθυπουργός στέλνοντας το μήνυμα στους πολιτικούς του αντιπάλους να ξεχάσουν τις εκλογές.

 

Ο κ. Σαμαράς θεωρεί, όπως λέει, πιθανότατο να υπάρξει προεδρική πλειοψηφία μέχρι το Μάρτιο του 2015, δηλώνοντας υπέρμαχος της εξάντλησης της τετραετίας

 

Ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει μέτρα ανακούφισης και όχι λιτότητας, τονίζοντας ότι ως τα μέσα του φθινοπώρου θα υπάρχει πλήρες σχέδιο μείωσης όλων των φορολογικών βαρών.

 

«Όσο πιάνουμε τους στόχους μας και στεκόμαστε στα πόδια μας, τόσο θα μπορούμε να προωθούμε και την ατζέντα των δικών μας μεταρρυθμίσεων, όχι μόνο ό,τι μας εισηγείται η Τρόικα. Και έτσι η κοινωνία θα αποκτήσει μια πολύ καλύτερη εικόνα για τις μεταρρυθμίσεις συνολικά», δηλώνει στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντια μέτρα.  

 

Εκτιμά δε ότι η έκβαση στο θέμα της απομείωσης του ελληνικού χρέους θα είναι καλή ενώ χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «οργισμένο έφηβο». «Λυπάμαι που το λέω: είναι νέος άνθρωπος αλλά μιλάει μια γλώσσα ξεπερασμένη εδώ και δεκαετίες. Επαναφέρει στερεότυπα και εμμονές που τα έχει “σκουπίσει” η Ιστορία. Και προσπαθεί να επιστρέψει τη χώρα στην… εποχή των παγετώνων!», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr