KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Στη Βουλή μεταφέρονται σήμερα Γερμενής και Μπούκουρας

Στη Βουλή μεταφέρονται σήμερα Γερμενής και Μπούκουρας Facebook Twitter
0

Με χειροπέδες στα χέρια αναμένεται να μεταφερθούν σήμερα στη Βουλή οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χ.Α. Γιώργος Γερμενής και Στάθης Μπούκουρας. Η συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους θα γίνει στις 12 το μεσημέρι. Οι δύο βουλευτές θα πάνε με τις χειροπέδες μέχρι την είσοδο της Βουλής, καθώς είναι το σημείο μέχρι το οποίο έχει την ευθύνη η αστυνομία. Μετά την ευθύνη αναλαμβάνει η φρουρά του Κοινοβουλίου.

Σήμερα θα συζητηθεί επίσης στην Ολομέλεια η άρση ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Νίκου Μίχου μετά την εισήγηση της επιτροπής Δεντολογίας.

0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM