Ευρωβουλευτής ΚΚΕ για τα ΜΑΤ: «Τους λυπάμαι…»

Ευρωβουλευτής ΚΚΕ για τα ΜΑΤ: «Τους λυπάμαι…» Facebook Twitter
6

Από τα ΜΑΤ χτυπήθηκε στις διαδηλώσεις και στα επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης, παρότι, όπως είπε, επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα.

"Προσπαθούσαμε να φτάσουμε στο Υπουργείο Οικονομικών για να καταθέσουμε το ψήφισμα μας για τα δικαιώματα των ανέργων και των οικογενειών τους. Μας χτύπησαν οι αστυνομικοί. Είναι να τους λυπάται κανείς. Δε σε ειδοποιούν ότι είναι κι αυτοί εργαζόμενοι, δεν τους νοιάζει ότι θα βρεθούν κι εκείνοι στο 1,5 εκατομμύριο ανέργων. Το σίγουρο είναι ότι κανένας αγώνας δεν θα πάει χαμένος. Οι Αστυνομικοί δεν συζητάγανε καν, φέραν κι άλλες δυνάμεις, έστησαν μια κανονική επιχείρηση τρομοκράτησης στη λογική του αποφασίζουμε και διατάζουμε", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγουράκης.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία είχε απαγορεύσει τις διαδηλώσεις στο κέντρο λόγω της επίσκεψη του Προέδρου της Γερμανίας.

(Φωτό από Δρομογράφο)

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κάθε φορά που πέφτει ξύλο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου-δεν πα να είναι και στην Γροιλανδία-όλοι βγαίνετε με τα βιολιά και παίζετε πένθιμα εμβατήρια.Όταν τις τρώει ΚΚΕς-Συριζαίος-αναρχικός-κλπ κλπ,ξεσαλώνετε στην ειρωνεία.
Μενιρ : βαρυ, δυσκίνητο, με μακρα ιστορια και αν εξαιρέσεις κατι λαλημένους παγανιστες, ολοκληρωτικα αχρηστο. Ασε που αν γινει καμια στραβη και στο φορτωσουν στη πλατη σιγουρα θα σε συνθλιψει. Σαν το ΚΚΕ ενα πραμα. ΤΟ ΜΕΝΙΡ, ΤΟ ΜΕΝΙΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ Ο ΣΩΤΗΡ ("Οβελιξ και σια" πολυ χρησιμο βιβλιο)
Οι αστυνομικοι ενεργουν κατοπιν εντολων. Τυχον υπερβαλλοντα ζηλο μπορει να δειξουν, μεχρι και παρανομο ζηλο.Δεν αισθανονται σαν τους αλλους εργαζομενους, ΔΕΝ θα απολυθουν και δε θα μειωθει καθολου ο μισθος τους. Οι περισσοτεροι ειναι ταγμενοι στη δεξια (μεχρι φανατισμου), και ευχαριστως θα πλακωναν τους ΚΚΕδες στο ξυλο ακομα και βουλευτες. Οι περισσοτεροι θεωρουν τους αριστερους προδοτες, και με αυτη τη νοοτροπια εκπαιδευονται. Οσοι απο αυτους διαφωνουν, τους παρασερνει το ρευμα των φανατικων. Στις κλουβες των ΜΑΤ υπαρχει παντα μεγαλη ελληνικη σημαια λαβαρο, ή και σημαια του στρατού και συχνα η σημαια της Κων/λης (εκκλησιας) που βαζουν οι ακροδεξιοι..Να μην ομειροβατει το ΚΚΕ...
Το δικαιώμα να καταθέτεις ψήφισμα, οποια στιγμη σου καπνισει, για τα δικαιώματα των ανέργων (αρκετοι μαλιστα απ τις δικες σου επιχειρισεις) Να κατι που αξιζει να ματωσεις σ αυτη τη ζωη. Δεν εχω δουλεια και με τρομο βλεπω πως δεν εχω κατατεθειμένο και το σημερινο ψηφισμα του ΚΚΕ. Οπως θα λεγε κι ο Οβελιξ "ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΕΛΚΙΣΤΗΡ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΙΡ"