Ο Σαμαράς εκνευρίστηκε με τον Λιάπη και κόβει τα προνόμια

Ο Σαμαράς εκνευρίστηκε με τον Λιάπη και κόβει τα προνόμια Facebook Twitter
7

 

Η υπόθεση του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη εκνεύρισε τον Πρωθυπουργό, ο οποίος έδωσε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να επεξεργαστεί διάταξη για σκληρή αντιμετώπιση πρώην ή νυν βουλευτών που θα πέσουν σε παρόμοια παραπτώματα.

 

Η διάταξη θα προβλέπει ότι εν ενεργεία ή πρώην βουλευτές που θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας θα στερούνται όλων των προβλεπομένων ατελειών και προνομίων τους που συνδέονται με τη βουλευτική τους ιδιότητα. 

Μεταξύ των αδικημάτων είναι η πλαστογραφία και η ψευδής δήλωση αδικήματα για τα οποία θα δικαστεί την Πέμπτη από το Αυτόφωρο ο Μιχάλης Λιάπης. 

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί η πλαστογραφία, η ψευδής βεβαίωση, η εκβίαση και η απάτη από πλευράς βουλευτή θα πρέπει να τύχουν τέτοιας βάρβαρης αντιμετώπισης. Μα να χαθούν οι ατέλειες;
Α, καιρός ήταν! Χθες είχα αυτή την κουβέντα και έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει ιδιώνυμο για πολιτικούς που διαπράττουν τέτοιου τύπου αδικήματα. Με πληροφόρησαν ότι σε διάφορες ξένες χώρες υφίστανται παρόμοιες διατάξεις, η ίδια δεν πρόλαβα να το ψάξω.
> εν ενεργεία ή πρώην βουλευτές που θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας θα στερούνται όλων των προβλεπομένων ατελειών και προνομίων τους που συνδέονται με τη βουλευτική τους ιδιότητα.Εξαιρετική ιδέα!