Ο Σαμαράς εκνευρίστηκε με τον Λιάπη και κόβει τα προνόμια

Ο Σαμαράς εκνευρίστηκε με τον Λιάπη και κόβει τα προνόμια Facebook Twitter
7

 

Η υπόθεση του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη εκνεύρισε τον Πρωθυπουργό, ο οποίος έδωσε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να επεξεργαστεί διάταξη για σκληρή αντιμετώπιση πρώην ή νυν βουλευτών που θα πέσουν σε παρόμοια παραπτώματα.

 

Η διάταξη θα προβλέπει ότι εν ενεργεία ή πρώην βουλευτές που θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας θα στερούνται όλων των προβλεπομένων ατελειών και προνομίων τους που συνδέονται με τη βουλευτική τους ιδιότητα. 

Μεταξύ των αδικημάτων είναι η πλαστογραφία και η ψευδής δήλωση αδικήματα για τα οποία θα δικαστεί την Πέμπτη από το Αυτόφωρο ο Μιχάλης Λιάπης. 

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ντόρα Μπακογιάννη και υπουργούς: Δικιά μου ευθύνη να αξιολογώ ατομικές συμπεριφορές

«Ο λόγος μας δεν οφείλει να είναι μόνο πειστικός, πρέπει να είναι και μετρημένος, ενιαίος και ακριβής» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
THE LIFO TEAM
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πολιτική / Κώστας Μπακογιάννης: «Ο Δήμος Αθηναίων έχει αφεθεί στον αυτόματο»

«Δεν βγαίνουν τα μηχανήματα για το αντί-γκράφιτι, που να πούμε ότι ο Δήμος έχει ειδικά μηχανήματα, είχαμε πάρει ένα μηχάνημα για κάθε διαμέρισμα. Δεν βγαίνει το μηχάνημα για να καθαρίζουν τις τσίχλες. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν βγαίνει» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Ο κ. Φλωρίδης οφείλει να παραιτηθεί σήμερα. Kι αν δεν το κάνει, ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να τον αποπέμψει»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. σχολίασε τη σημερινή απόφαση για την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των Τεμπών
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Εγώ ήμουν ο πρωθυπουργός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και αποκατέστησε την αξιοπιστία της στις αγορές»

Το σχέδιο της ΕΛ.Α.Σ. για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί η πλαστογραφία, η ψευδής βεβαίωση, η εκβίαση και η απάτη από πλευράς βουλευτή θα πρέπει να τύχουν τέτοιας βάρβαρης αντιμετώπισης. Μα να χαθούν οι ατέλειες;
Α, καιρός ήταν! Χθες είχα αυτή την κουβέντα και έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει ιδιώνυμο για πολιτικούς που διαπράττουν τέτοιου τύπου αδικήματα. Με πληροφόρησαν ότι σε διάφορες ξένες χώρες υφίστανται παρόμοιες διατάξεις, η ίδια δεν πρόλαβα να το ψάξω.
> εν ενεργεία ή πρώην βουλευτές που θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας θα στερούνται όλων των προβλεπομένων ατελειών και προνομίων τους που συνδέονται με τη βουλευτική τους ιδιότητα.Εξαιρετική ιδέα!