Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες

Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες Facebook Twitter
0

Σήμερα ψηφίζεται από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης «Πρόγραμμα Διευκόλυνσης για Ενήμερους Δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο Ν. 3869/2010».

Ανοιχτός σε βελτιώσεις του νομοσχεδίου κατά τη συζήτησή του δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης ενώ στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθεί και το ενδεχόμενο της άρσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Ήδη από τέσσερις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, την Ασημίνα Ξηροτύρη, το Νίκο Τσούκαλη, το Δημήτρη Αναγνωστάκη και τη Νίκη Φούντα, έχει κατατεθεί τροπολογία με την οποία προτείνεται να δοθεί νέα παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών έως την 31η Δεκεμβρίου 2015 έναντι της 31ης Δεκεμβρίου 2013. Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, πρέπει να υπάρξει νέα παράταση προκειμένου να μην δημιουργείται σύγχυση και αναστάτωση στους δανειολήπτες και να δημιουργηθεί αίσθημα δικαίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM