Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες

Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες Facebook Twitter
0

Σήμερα ψηφίζεται από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης «Πρόγραμμα Διευκόλυνσης για Ενήμερους Δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο Ν. 3869/2010».

Ανοιχτός σε βελτιώσεις του νομοσχεδίου κατά τη συζήτησή του δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης ενώ στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθεί και το ενδεχόμενο της άρσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Ήδη από τέσσερις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, την Ασημίνα Ξηροτύρη, το Νίκο Τσούκαλη, το Δημήτρη Αναγνωστάκη και τη Νίκη Φούντα, έχει κατατεθεί τροπολογία με την οποία προτείνεται να δοθεί νέα παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών έως την 31η Δεκεμβρίου 2015 έναντι της 31ης Δεκεμβρίου 2013. Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, πρέπει να υπάρξει νέα παράταση προκειμένου να μην δημιουργείται σύγχυση και αναστάτωση στους δανειολήπτες και να δημιουργηθεί αίσθημα δικαίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM