Το ΥΠΟΙΚ απαντά για τους μισθούς στο Δημόσιο

Το ΥΠΟΙΚ απαντά για τους μισθούς στο Δημόσιο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η κυβέρνηση διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια για μείωση μισθών στο Δημόσιο, απαντώντας σε σχετικές ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσιεύματα. 

«Ουδέποτε το υπουργείο Οικονομικών και η κυβέρνηση σχεδίασε μειώσεις μισθών στο Δημόσιο. Ούτε σχεδιάζει. Αυτά είναι «ευσεβείς πόθοι» της Αντιπολίτευσης», σημειώνεται στο λιτό δελτίο τύπου του υπουργείου Οικονομικών.

Νωρίτερα, μεταξύ άλλων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Βερναρδάκης είχε δηλώσει πως μια ενδεχόμενη «μείωση των μισθών 25% στο Δημόσιο συνιστά γενικευμένη επίθεση στα οικονομικά όλων των νοικοκυριών. Αν περάσει αυτή η πολιτική πρόθεση, η μνημονιακή περίοδος 2010-2015 θα θυμίζει σχολική εκδρομή»/

«Απέναντι στις μειώσεις μισθών 25% στο Δημόσιο και την καθιέρωση της εκ περιτροπής εργασία (ή εκ περιτροπής ανεργία καλύτερα) που προαναγγέλλονται σήμερα από την Κυβέρνηση, η απάντησή μας πρέπει να είναι δυναμική, σταθερή, επιθετική», έγραψε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το υπουργείο να διαψεύδει τώρα κάθε τέτοια προοπτική.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM