Ο Μητσοτάκης βγήκε από το Μαξίμου για να ακούσει και να χειροκροτήσει την Πρωτοψάλτη

Ο Μητσοτάκης βγήκε από το Μαξίμου για να ακούσει και να χειροκροτήσει την Πρωτοψάλτη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένα ευχάριστο διάλειμμα, από τις διαδοχικές συσκέψεις, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήταν η στιγμή που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πέρασε από το Μέγαρο Μαξίμου, τραγουδώντας πάνω σε φορτηγό.

Ο κ. Μητσοτάκης βγήκε από το γραφείο του για να ακούσει την ερμηνεύτρια αλλά και να τη χειροκροτήσει. «Μπράβο, είστε απίθανοι, σας ευχαριστούμε πολύ!», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενη στην ερμηνεύτρια και τους μουσικούς, ενώ ρώτησε την κ. Πρωτοψάλτη «Δεν έχεις ξανατραγουδήσει ποτέ έτσι, ε;».

«Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς, ήρθε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε εμάς! Σε ευχαριστούμε που γέμισες την πόλη μας με μελωδίες και τραγούδια», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντηση αυτή. 

Στα social media, ορισμένοι σχολίασαν και το γεγονός πως, στη μέση του δρόμου, ο φακός «έπιασε» ορισμένους πολίτες να φωτογραφίζουν από απόσταση μερικών μέτρων την τραγουδίστρια, χωρίς όμως να τηρούν τις μεταξύ τους προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας 2 μέτρων. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM