Παπαδημητρίου: Δεν χαρήκατε με τη βόμβα στον Σουλεϊμανί; - ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο

Παπαδημητρίου: Δεν χαρήκατε με τη βόμβα στον Σουλεϊμανί; - ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου για την δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί

Το βράδυ της Δευτέρας, πρώην δημοσιογράφος βρέθηκε φιλοξενούμενος σε εκπομπή της ΕΡΤ και, ενώ συνομιλούσε με τον Πάνο Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ για το διεθνές δίκαιο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τον ρώτησε σχετικά «Δεν χαρήκατε καθόλου πάντως που έφαγε την βόμβα ο Σουλεϊμανί;» για να εισπράξει την επίκριση από τον συνομιλητή του.«Δεν είπα ότι είμαι υπέρ, είπα ότι μπορεί κάπου μέσα μου να το χάρηκα», σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον βουλευτή της ΝΔ πως με την δημόσια τοποθέτησή του θέτει υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή. «Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί - οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του» καταλήγει η Κουμουνδούρου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί είναι επικίνδυνες. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο να επιχαίρει δημοσίως Έλληνας βουλευτής για την εκτέλεση κρατικού αξιωματούχου θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή.

»Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί - οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα».

 
Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Εντάξει απλώς είπε δυνατά αυτό που σκέφτονται στη ΝΔ. Κάτι τέτοιες γαλάζιες δηλώσεις (με αποκορύφωμα την δημόσια αχρείαστη δηλωση στήριξης της Ελλάδας για την δολοφονία) βλέπουν στο Ιράν και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πήγαν περίπατο οι κάπως καλές σχέσεις που είχαμε παραδοσιακά μαζί τους και μας θεωρούν πια εχθρούς.
Όταν ο όρος μαθητευόμενοι μάγοι -πίστευα πως είχε εξαντληθεί η συνάφειά του με τους προηγούμενους- ταιριάζει απόλυτα και στους τωρινούς.Όταν είσαι βουλευτής και μάλιστα κυβερνητικός δεν χαριεντίζεσαι στα κανάλια, κάθε δήλωσή σου έχει ενδεχομένως βαρύνουσα σημασία.
Παπαδημητρίου: Δεν χαρήκατε με τη βόμβα στον Σουλεϊμανί; - ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο Πηγή: www.lifo.grτο ρεπορτάζ του συριζα να μεταδίδεται αποκλειστικά στη μεσημεριανή ζώνη.τι νιώθεις-τι είπες -τι εννοούσες