ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί το μεταπτυχιακό Διαματάρη - Τι απαντά ο υφυπουργός Εξωτερικών

Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί το μεταπτυχιακό Διαματάρη - Τι απαντά ο υφυπουργός Εξωτερικών Facebook Twitter
3

Θέμα παραμονής του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη στην κυβέρνηση στην περίπτωση που αληθεύουν τα δημοσιεύματα που «αμφισβητούν το βιογραφικό του», θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!».

Ακολούθως ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Διαματάρης οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα».

Καταλήγει απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό: «Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει».

Διαματάρης: Σπούδασα στο Columbia αλλά δεν πήρα τίτλο

«Παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς, λόγοι οικονομικοί, δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών», απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, δίνοντας διευκρινίσεις για το βιογραφικό του σημείωμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού.

Πολιτική
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
"Καταλήγει (σ.σ. : o ΣΥΡΙΖΑ) απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό: «Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει». Πηγή: www.lifo.grΠου τελικά δεν έχει πάρει ΜΒΑ ο Διαματάρης, βαρύνει τον ίδιο που αποδεικνύεται αναξιόπιστος.Πουθενά δεν προβλέπεται ότι για την τοποθέτησή του στο ΥΠΕΞ απαιτείται μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών και άρα ο ΠΘ τον τοποθέτησε χαριστικά και οφείλει να απολογηθεί.Εκτός αν θέλει να απολογηθεί και ο κ. Τσίπρας που τοποθέτησε τον απαίδευτο κ. Καρανίκα, Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού με μισθό 2200 ευρώ τον μήνα (που τον πληρώναμε όλοι μας θέλοντας και μη). Όταν ο πολιτικός λοιπόν με το "ηθικό πλεονέκτημα" έχει κάνει τα ίδια, οφείλει να απολογηθεί για την υποκρισία !
Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, Πηγή: www.lifo.grΆσε μας ρε που το παρερμηνεύσαμε κιόλας. Έτσι κάνω κι εγώ σπουδές. Γι' αυτό μας λένε μπανανία.