2,6 δις «πληρώνει» η ελληνική χρεοκοπία

2,6 δις «πληρώνει» η ελληνική χρεοκοπία Facebook Twitter
0

Το ποσό των 2,6 δις δολαρίων, θα πληρώσουν στους κατόχους cd’s οι πωλητές ασφαλίστρων έναντι χρεοκοπίας. Σύμφωνα με το Bloomberg η Διεθνής Ένωση Ανταλλαγών και Παραγώγων ανακοίνωσε ότι η εκκαθάριση των οφειλών για τα CDS θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (19 Μαρτίου). Μάλιστα, παρότι το ποσό δεν είναι τεράστιο, η κρατικοποιημένη αυστριακή τράπεζα KA Finanz AG έχει ανακοινώσει ότι μπορεί να χρειαστεί «ένεση» 1 δισ. ευρώ από το αυστριακό κράτος για να καλύψει τις αποπληρωμές των ελληνικών CDS που έχει πουλήσει. Θυμίζουμε ότι η Διεθνής Ένωση Ανταλλαγών και Παραγώγων θεώρησε ως χρεοκοπία της Ελλάδας το P.S.I.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM