Βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν Τσίπρας και Στουρνάρας νωρίτερα στη βουλή με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε στον πρωθυπουργό ο κ. Τσίπρας και απάντησε ο κ. Στουρνάρας.


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε «ο κ. Σαμαράς δεν έρχεται στη Βουλή γιατί έτσι του είπαν οι επικοινωνιολόγοι του, αφού με κάθε εμφάνιση του χάνει και από 5 μονάδες». Επιτέθηκε και προσωπικά στον υπουργό Οικονομικών λέγοντας «ο πρωθυπουργός επιλέγει να στέλνει τον κ.Στουρνάρα να απαντά στις ερωτήσεις, ο οποίος αν δεν ήταν υπουργός Οικονομικών θα μπορούσε να είναι εκπρόσωπος της Τρόικα».


Ο κ. Στουρνάρας απάντησε λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας  χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς γιατί είναι σε αδιέξοδο και του καταλόγισε ότι απευθύνεται στα κατώτερα ένστικτα με λαικισμούς και ψεύδη.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε για θρασύτητα τον υπουργό λέγοντας  «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Να έχετε λιγότερο θράσος όταν απευθύνεστε σε εμένα και μιλάτε για κατώτερα ένστικτα».

 

"Σε λίγο με τις ιδιωτικοποιήσεις που θέλετε να κάνετε δεν θα έχουμε ούτε ρεύμα ούτε νερό και εσείς έρχεστε εδώ και μιλάτε για κατώτερα ένστικτα ντροπή σας» είπε ο κ. Τσίπρας αλλά και πάλι απάντησε ο κ. Στουρνάρας καταλογίζοντας στον κ. Τσίπρα ότι έχασε την ψυχραιμία του «επειδή δεν σας βγήκε ο σχεδιασμός σας αφού όλα πήγαν καλά με την Τρόικα γι αυτό και τα λάθη που κάνετε περί ακύρωσης, αναστολής, επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου».


 «Ξεπουλήματα η Ελλάδα δεν έχει κάνει. Δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική αποκρατικοποίηση οπότε σταματήστε να μιλάτε για ξεπουλήματα» είπε ο υπουργός Οικονομικών.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προειδοποίησε τον κ.Στουρνάρα ότι «στην περίπτωση των αποκρατικοποιήσεων δεν θα έχετε ασυλία ούτε εσείς ούτε η κυβέρνηση σας, ούτε και όσοι είναι στο ΤΑΙΠΕΔ. Τότε δεν θα μιλάμε για αναστολή της ασυλίας αλλά για ακύρωση της».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr