Συνάντηση Πλακιωτάκη - Πάιατ: «Πιθανή στενότερη συνεργασία με την ακτοφυλακή των ΗΠΑ»

Συνάντηση Πλακιωτάκη - Πάιατ: «Πιθανή στενότερη συνεργασία με την ακτοφυλακή των ΗΠΑ» Facebook Twitter
0

Το κοινό ενδιαφέρον Ελλάδας και ΗΠΑ σε ένα ευρύ τομέα θεμάτων, επιβεβαίωσαν κατά τη συνάντησή τους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, οι σχέσεις των δύο χωρών στο ναυτιλιακό τομέα βρίσκονται σε εξαιρετικό σημείο, ενώ υπάρχουν πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης τους. «Η πολυετής και στενή συνεργασία στους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, θα συνεχιστεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Τζέφρι Πάιατ ανέφερε πως η συζήτηση επικεντρώθηκε στη ναυτιλία, έναν βασικό τομέα της ελληνικής οικονομίας με μακροχρόνιους δεσμούς με τις ΗΠΑ, και έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τον κ. Πλακιωτάκη ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για ακόμα βαθύτερη συνεργασία με την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ, αλλά και σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις Αμερικανών στη χώρα μας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM