Στο 9ο δημοτικό σχολείο Χανίων στην περιοχή της Χαλέπας άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τα εγγόνια της. 

 

«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα. Είναι η ημέρα που μιλάνε οι πολίτες και κάνουν τις επιλογές τους. Τις επιλογές τους για ένα καλύτερο αύριο, τις επιλογές τους για μια Ελλάδα την οποία αξίζουμε. Εδώ στα Χανιά, για τα Χανιά που πρέπει να γυρίσουν σελίδα, για τα Χανιά της ανάπτυξης, για τα Χανιά της προοπτικής, για τα Χανιά της ευημερίας. Εύχομαι καλή ημέρα καλή δουλειά σε όλους από αύριο, γιατί αρχίζει μια δύσκολη, αλλά ανοδική και καλή πορεία», δήλωσε η κ.Μπακογιάννη κατά την έξοδό της από το εκλογικό κέντρο.

 

 

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε και έναν διάλογο με τα εγγόνια της ζητώντας την βοήθειά τους για να αποφασίσει ποιον να ψηφίσει.

 

«Ποιον να ψηφίσω από εδώ;» τα ρώτησε δείχνοντας το ψηφοδέλτιο. Τα παιδιά κοίταξαν τα ονόματα και ο εγγονός της βρίσκοντας το όνομα της γιαγιάς του το έδειξε φωνάζοντας «Το βρήκα!». 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Zarpanews