ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Κώστας Ζουράρις: Είμαι ερωτευμένος με τον Αλέξη Τσίπρα - Τον αποκαλώ «το αγόρι μου»

Κώστας Ζουράρις: Είμαι ερωτευμένος με τον Αλέξη Τσίπρα - Τον αποκαλώ «το αγόρι μου» Facebook Twitter
1

Πως είναι «ερωτευμένος» με τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GrTimes.gr.

Κληθείς να απαντήσει εάν τον εμπνέει ως πολιτική προσωπικότητα ο Αλέξης Τσίπρας, ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης απάντησε: «Εγώ τον λέω 'το αγόρι μου. Είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του και επομένως δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό».

Ο Κώστας Ζουράρις συμπλήρωσε ότι θεωρεί τον Τσίπρα ως τον καλύτερο Έλληνα πρωθυπουργό μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

«Υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων σε αυτό τον τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί υπήρξε ο καλύτερος πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Μαζί με τον Βενιζέλο γιατί έκανε μεγάλη λάθη, ο Αλέξης έκανε μικρά λάθη», ανέφερε.

Όσο για το εάν «φάμε» όλο το καλοκαίρι σε εκλογές και για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν σαφές προβάδισμα της ΝΔ ο κ. Ζουράρις λέει «στα π@@@@@α μας».

 
Πολιτική
1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κώστας Ζουράρις: Είμαι ερωτευμένος με τον Αλέξη Τσίπρα - Τον αποκαλώ «το αγόρι μου» Πηγή: www.lifo.grΠολιτικά ερμηνεύοντας και σχολιάζοντας - γιατί βέβαια αυτή είναι η διάσταση -, ο κ. Ζουράρις προφανώς θεωρεί τον κ. Τσίπρα εξαιρετικό προπονητή στο άλμα μεταπήδησης από κόμμα σε κόμμα (αυτό την εποχή του "ΕΦΙΑΛΤΗ" που ξέθαψε ο κ. Τσίπρας το έλεγαν "ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ"), όπου το έπαθλο έχει ορισθεί σε 7000 € τον μήνα. Μόνο που το έπαθλο δεν το πληρώνει ο κ. Τσίπρας, αλλά πληρώνεται από την χορηγία από τους φόρους όλων μας !Επομένως, θα πρότεινα στις εκλογές να κάνουμε οριστική και αμετάκλητη - επιτέλους ! - πολιτική κηδεία στον κ. Ζουράρι και τους κάθε λογής ομοίους του, ώστε να καταλάβει ότι έχουν και άλλοι (τα τόσο προσφιλή του επικοινωνιακά) "π@@@@@α" !