Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να υψώσει τείχος σε οικισμό Ρομά

Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να υψώσει τείχος σε οικισμό Ρομά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
2

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έντονο, σύμφωνα με κατοίκους, πρόβλημα παραβατικότητας σε περιοχή γύρω από οικισμό Ρομά, ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να χτίσει μέχρι και τείχος.

«Αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα, σας λέω και το προχωράω και λίγο παραπάνω που ξέρω ότι είναι έξω από τα όρια, έξω από τη νομιμότητα, αλλά εγώ θα το κάνω, και θα ακουστεί τώρα πρώτη φορά από το δικό σας ραδιόφωνο, εγώ θα υψώσω τείχος εκεί, δεν θα μπορεί να πηγαίνει κανένας στην περιοχή αυτή», δήλωσε ο Γιώργος Τσαμασλής, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. 

Σε ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκλείσει όσους μένουν στον οικισμό, ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού απάντησε: «Θα τους αποκλείσω ναι, δεν θα χουν πρόσβαση», διευκρινίζοντας ότι θα προηγηθεί έλεγχος περί νόμιμης κατοχής του χώρου.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Για να δουμε θα κάνει τιποτα ή μόνο λόγια. Δεν χρειάζεται να χτισει τοιχο απλά να εφαρμοστεί ο νόμος. Και ο νόμος είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά την μόλυνση του περιβάλλοντος (βλέπε καθημερινή καύση καλωδίων και παράνομη απόριψη μπαζών). Επίσης και για τις κλοπές προβλέπεται φυλάκιση.
Ξέρω πως θα στεναχωρήσω αρκετούς αριστερουληδες με αυτο το σχόλιο ,αλλά κάποιοι Ρομα ειναι απαράδεκτοι.Σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου ,αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους να σου επιτίθενται και να σε προσβάλουν ενώ αυτοί παρακολουθούν αμέτοχοι,κοροϊδεύουν το κράτος εισπράττοντας παράνομα επιδόματα και η λίστα δεν έχει τέλος...Και πιστέψτε με ,δεν έχουν καμια διάθεση να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη κοινωνία.