Αμετανόητος ο Βούτσης για τις μετατάξεις: Δεν νιώθω ίχνος ενοχής και ευθύνης

Αμετανόητος ο Βούτσης για τις μετατάξεις: Δεν νιώθω ίχνος ενοχής και ευθύνης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
7

Μετά την πολιτική θύελλα που έχει ξεσπάσει, ο Νίκος Βούτσης απάντησε για τις φωτογραφικές τροπολογίες και τις μετατάξεις, δηλώνοντας πως δεν αισθάνεται «ίχνος ενοχής και ευθύνης».

Ο Νίκος Βούτσης, μιλώντας σήμερα στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας πριν την διάλυση της Βουλής για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου, έκανε λόγο για νόμιμη διαδικασία που είχε την συναίνεση και άλλων πολιτικών κομμάτων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν νιώθω ίχνος ενοχής και ευθύνης που κρατήσαμε το ίδιο καθεστώς».

«Δεν αισθάνομαι ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης για το ότι πρέπει - είτε προσωπικά είτε με τη θεσμική μου ευθύνη είτε ως πλειοψηφία - να είμαστε απολογούμενοι για το εξής, ότι γίναμε ίδιοι και κρατήσαμε το ίδιο καθεστώς το οποίο υπήρχε ως προς το ζήτημα των εργασιακών σχέσεων».

Μάλιστα αναφορικά με τις μετατάξεις και τις αποσπάσεις στο Κοινοβούλιο ο κ. Βούτσης σημείωσε: «Με προτάσεις που έγιναν και από άλλα κόμματα, ετέθη το ζήτημα - και η απόφαση ελήφθη από τη Βουλή τον Φλεβάρη - να μπει και η Βουλή στη διαδικασία κινητικότητας κατά νόμο. Έτσι έγινε γνωστό προς όλους τους υπάλληλους της Βουλής, δεν έχει καμία σχέση με επιλεκτική επιλογή, μπορούν να κάνουν χρήση της διαδικασίας κινητικότητας όλοι. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και εγώ δεν είχα ιδέα για το ποιοι συμπεριλαμβάνονται και ποιοι ήταν ανάμεσα στους 64 που συμμετείχαν στη διαδικασία της κινητικότητας. Δεν έχει καμία σχέση με εντολή της τελευταίας στιγμής και με επιλεκτική εντολή. Είναι κατηγορία συγκεκριμένη».

 
Πολιτική
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ο κυριος Βρούτσης αν μπορουσε να αισθάνεται ευθύνη απέναντι στην θέση και στην ιδιότητα του θα μάζευε πρώτα το παλικάρι καθε φορά που αδιάντροπα τρέχει να καλωσορίσει και να δηλώσει στήριξη στον δολοφόνο Κουφοντίνα.
Ο τύπος πουλάει ΕΑΜ, κατεβάζει για δήμαρχο τη γυναίκα του, βολεύει την πρώην στη Βουλή και το παίζει και επανάσταση.Τέτοια επανάσταση είχαμε να δούμε από το 1967 που το σόι του άλλου έπαιρνε εργολαβίες από τη Χούντα. ====
Πραγματικά τώρα, μας περνούν για τοσο ηλίθια υποταγμένα ανθρωπάκια που πρέπει να υποκλινόμαστε σε κάθε τους επιλογη? Μα κανένα πρόσχημα? Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει κάνουν οτι μπορούν για να είναι περισσότερο αντιπαθείς αλλά με μεγάλο κόστος για την κοινωνία. Οι άνθρωποι συνοψίζουν οτι χειρότερο έχει χαρακτηρίσει τα περίφημα 40χρόνια και ελπίζω να είναι η τελευταία σελίδα ενός κύκλου που κλείνει.Στον αγύριστο λοιπόν, ελπιζω να παραμείνουν μια κακή ανάμνηση
το ερωτημα ειναι αν αισθανεται ντροπη γενικα για οτιδηποτε. την απαντηση την πηραμε μετα απο εκεινο το αθλιο στησιμο της ζωντνανης μεταδοσης για το Ματι και την επομενη μερα την αθλια συνεντευξη τυπου του Τσανακοπουλου...