Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ζητώντας ταυτόχρονα «συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μετάταξη της κόρης της σε υπηρεσία της Βουλής, η Τασία Χριστοδουλουπούλου γνωστοποίησε σήμερα την απόφασή της να μη είναι υποψήφια στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

  

«Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δεν μπορώ να το διορθώσω, παρά μόνο με το να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

 

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους της και δεν έκανε καμία αναφορά στους ψηφοφόρους της ή τους υπόλοιπους πολίτες.

 

 

 

Χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τον τρόπο που η κόρη της πήρε μετάταξη στη Βουλή των Ελλήνων, παραδέχθηκε ότι «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες» και δεν θα μπορούσε να αποσπαστεί ο καθένας στη Βουλή.

 

«Ε κοιτάξτε τώρα, προφανώς, με την έννοια που λέμε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα, αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις, και τα λοιπά. Δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε "έλα εδώ"», δήλωσε «στον αέρα» η αντιπρόεδρος της Βουλής.

 

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Η κ. Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε κλείνοντας πως και άλλα παιδιά είχαν τα ίδια προσόντα με την κόρη της που εργαζόταν αλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου εργαζόταν στο παρελθόν και στον ΣΥΡΙΖΑ.