Καταγγελία για απόπειρα αλλοίωσης του αποτελέσματος στις επαναληπτικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, κάνει ο Γιώργος Πατούλης. 

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι από το πρωί υπάρχουν καταγγελίες ότι σε διάφορα εκλογικά τμήματα δεν δίνονται ψηφοδέλτια της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική». «Στελέχη του συνδυασμού μας βρίσκονται ήδη επιτόπου και εξετάζουν τις καταγγελίες», σημειώνει, o κ. Πατούλης. 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Πατούλη:

 

«Από το πρωί δεχόμαστε καταγγελίες πως σε διάφορα εκλογικά τμήματα, σε περιοχές της Αττικής, δεν δίνονται ψηφοδέλτια της παράταξης "Νέα Αρχή για την Αττική". Στελέχη του συνδυασμού μας βρίσκονται ήδη επιτόπου και εξετάζουν τις καταγγελίες. Είμαστε όλοι σε εγρήγορση και θα κάνουμε ότι χρειαστεί, για να εκφραστεί ελεύθερα η βούληση των συμπολιτών μας.

 

Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, πως δεν θα τους το επιτρέψουμε. Η Αττική σήμερα κάνει μια Νέα Αρχή και σε αυτό το νέο ξεκίνημα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι πολίτες».