Ανακοίνωση για τη διαγραφή του Κώστα Στεφανίδη, του στελέχους της ΝΔ που πραγματοποίησε χυδαία ανάρτηση εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. 

 

«Παρά τη διαγραφή του Κ. Στεφανίδη, είναι προφανές ότι η Πειραιώς θέλει να μετατρέψει τους χυδαίους, σε σεμνούς και ταπεινούς, αλλά η δίψα τους για εκδίκηση τους προδίδει», σημειώνει το κυβερνών κόμμα. «Τώρα που η Κούνεβα του Σύριζα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!», είχε γράψει ο Κώστας Στεφανίδης, Συντονιστής Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας. Η απάντηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν άμεση, αφού διέγραψε τον Κώστα Στεφανίδη από τη Νέα Δημοκρατία. «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας», γνωστοποίησε μέσω Τwitter ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τη Νέα Δημοκρατία να πάρει θέσει για την ανάρτηση Στεφανίδη. «Η ρατσιστική και σεξιστική ανάρτηση του συντονιστή ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Στεφανίδη, κατά της ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Κούνεβα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει με τον πιο χυδαίο τρόπο, την άποψη στελεχών της ΝΔ για την θέση των εργαζομένων γυναικών» ανέφερε σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στην πορεία ζωής της Κωνσταντίνας Κούνεβα ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «είναι σαφές πως για τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, μια καθαρίστρια δεν δικαιούται να συμμετέχει στον πολιτικό βίο», προσθέτοντας πως «φαίνεται ότι για αυτούς, οι θέσεις εξουσίας ανήκουν αποκλειστικά σε λίγους και εκλεκτούς, κυρίως προνομιούχους άνδρες, γόνους συγκεκριμένων οικογενειών». Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΔ «να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποδοκιμάσει έμπρακτα συμπεριφορές τέτοιου είδους».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr