Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε σήμερα με τον ράπερ «Θηρίο» στο περίπτερο του Ποταμιού στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στην Αθήνα.

 

«Τι ψηφίζουν οι ράπερ;» ρώτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Κώστα Δρακούλα, γνωστό ως Θηρίο, στη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί.  «Σίγουρα όχι τον Αλέξη», απάντησε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο δημοφιλής καλλιτέχνης, και συμπλήρωσε πως για εκείνον το δίλημμα «φασίστες ή λαϊκιστές – διοριστές» δεν υπάρχει. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Not today. Ο Κώστας, το @thirio ξενύχτησε και είδε το τελευταίο επεισόδιο #gameofthrones. Εγώ μετά τις εκλογές. Τα υπόλοιπα στα stories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) στις


Ο Σταύρος Θεοδωράκης φωτογραφήθηκε με το «Θηρίο» φορώντας ένα μπλουζάκι του Game of Thrones. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έγραψε στο Instagram πως ο Κώστας Δρακούλας ξενύχτησε να δει το τελευταίο επεισόδιο αλλά εκείνος όχι. «Εγώ μετά τις εκλογές. Τα υπόλοιπα στα stories», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης που μαγνητοσκόπησε με το κινητό του τη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα ράπερ και τη δημοσίευσε στο YouTube με τίτλο «Αλήθειες μόνο από το Θηρίο».