Τα Νέα: Και υπουργός του Τσίπρα για διακοπές με το σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου

Τα Νέα: Και υπουργός του Τσίπρα για διακοπές με το σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου Facebook Twitter
0

Πως εκτός από τον Αλέξη Τσίπρας και ένας υπουργός του είχε περάσει τις διακοπές του στο σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου, υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.

Η χήρα του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου παραδέχτηκε λίγο αφότου διέρρευσαν φωτογραφίες αυτή την εβδομάδα, πως στο «Odyssey» έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο, αν όσα υποστηρίζει η εφημερίδα επαληθευτούν, υπάρχει και δεύτερος της κυβέρνησης που απόλαυσε τη φιλοξενία στη θαλαμηγό.

Τα παραπάνω ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, μέσω της στήλης του «Στίγμα», ο οποίος κάνει λόγο για πρώην υπουργό, με τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις.

Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχρήστος: «Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη "φιλοξενία" του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη».

Μάλιστα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» φιλοξενούν το θέμα στο πρωτοσέλιδο και το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες με όσους παρέλασαν από τη θαλαμηγό του εφοπλιστή πέρυσι τον Αύγουστο.

Στις αποκαλύψεις σχετικά με τη θαλαμηγό, ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί ξανά μέσα από τη στήλη του:«Έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερες των δύο φωτογραφιών εις κατοχήν τρίτων. Το ερώτημα είναι αν απεικονίζουν μόνο τον Αλέξη Τσίπρα τον Κουρασμένο Β' η και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, φίλους της κυρίας Παναγοπούλου, αφού σύμφωνα με τα όσα δηλώνει και η ίδια, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μία εβδομάδα, αθόρυβα, όπου θέλει. Με το σκάφος φυσικά που βολεύει. Από κάθε άποψη και κυρίως μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των ψηφοφόρων και του πόπολου γενικά...».

«Επίσης, αντί να ψέγει η κ. Παναγοπούλου για τη διαρροή των πρωθυπουργικών φωτογραφιών διάφορους άτυχους καμαρότους ή θαλαμηπόλους που εργάζονταν στο σκάφος, αλλά τώρα πια δεν εργάζονται διότι έχουν απολυθεί από την καινούργια ιδιοκτήτρια του Odyssey, την κόρη του Περικλή Παναγόπουλου, καλόν είναι να διευρύνει τον κύκλο των ερευνών της και αλλού.
Ας πούμε, υπάρχει πολιτικό πρόσωπο, με... έφεση στην συγκέντρωση στοιχείων εις βάρος των αντιπάλων του, το οποίο τις επεδείκνυε, μου ανέφεραν χθες, σε φίλους τους. Και μάλιστα πολύ πριν αυτές οι φωτογραφίες περιέλθουν στην κατοχή του Άρη Πορτοσάλτε. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι προφανώς τις φωτογραφίες δεν τις είχε ένας, ούτε αυτός ο ένας τις παρέδωσε στον συνάδελφό μου του ΣΚΑΪ. Επίσης έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερες των δύο φωτογραφιών εις κατοχήν τρίτων».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM