Πρόταση μομφής καταθέτει η ΝΔ με φόντο τις διακοπές Τσίπρα - Πολάκη στην Κρήτη

Πρόταση μομφής καταθέτει η ΝΔ με φόντο τις διακοπές Τσίπρα - Πολάκη στην Κρήτη Facebook Twitter
Ο Αλέξης Τσίπρας σε ταβέρνα με τον Παύλο Πολάκη στην Κρήτη
0

Πρόταση μομφής ετοιμάζεται να καταθέσει η Νέα Δημοκρατία κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη τη Δευτέρα όπως έχει προαναγγείλει για την επίθεση του αναπλ. υπουργού στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Η δημοσίευση των φωτογραφιών από τις διακοπές του Παύλου Πολάκη με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη αναζωπύρωσαν τα σχόλια.


Ως σαφής πολιτική στήριξη ερμηνεύτηκε η κοινή εμφάνιση του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας τόσο στην αντιπολίτευση όσο και στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του κ. Πολάκη κατά του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη, έκανε λόγο για ανεξήγητη συμπεριφορά αλλά και πλήρη ταύτιση του Αλέξη Τσίπρα με τον Παύλο Πολάκη.

  

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι «η κάλυψη την οποία παρέχει ο κ. Τσίπρας στον κ. Πολάκη είναι μία κάλυψη παντελώς ανεξήγητη. Ο όλος πολιτικός βίος του είναι χυδαίος, προσβλητικός και τολμώ να πω φασιστικός. Διότι ο φασισμός δεν είναι μόνο θέμα ιδεολογίας είναι και στάση ζωής και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει κανείς τους πολιτικούς αντιπάλους του».

  

Από την μεριά της η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύη Χριστοφιλοπούλου σημείωσε ότι «ο λαός μας λέει σοφά δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Ο κ. Πολάκης είναι το alter ego του κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας έχει ανάγκη και τους τραμπουκισμούς και τους κουτσαβακισμούς και όλο το μπούλινγκ που έχει κάνει ο κ. Πολάκης πολλάκις».

Αντίστοιχα, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης διευκρίνισε ότι «δεν συναντιέμαι με τους κώδικες πολιτικής συμπεριφοράς του Παύλου Πολάκη».

Τέλος, από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε ότι ο κ. Πολάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ σαν κομήτης. «Στις τελευταίες εκλογές εμφανίστηκε ο Πολάκης. Καταστρέφει όλη την πολιτική ζωή με τη συμπεριφορά του, με την νοοτροπία του, με αυτές τις άθλιες παρεμβάσεις του. Δεν μπορεί εύκολα ο Τσίπρας να μιμηθεί τον Πολάκη αυτό δεν εμποδίζει να είναι ούλα δόντια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ