Τσίπρας και Πολάκης μαζί σε ταβέρνα στην Κρήτη - Οι διακοπές του πρωθυπουργού στο Ροδάκινο

Τσίπρας και Πολάκης μαζί σε ταβέρνα στην Κρήτη - Οι διακοπές του πρωθυπουργού στο Ροδάκινο Facebook Twitter
5

Με τον «αψύ» Παύλο Πολάκη περνά τις διακοπές του στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίρπας. Η φωτογραφία που ήρθε στο φως, δείχνει τους δύο άντρες μαζί σε ταβέρνα στο χωριό Ροδάκινο στο Ρέθυμνο.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη το μεσημέρι σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής Ροδάκινο. Μαζί του είναι ο αναπλ. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων, χωριό κοντά στο Ρέθυμνο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός, η Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο «Πολύριζος» στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου.

Χθες το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής με τον Παύλο Πολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη βρίσκονταν μαζί και την Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Σφακίων.

Η φωτογραφία από τις διακοπές του Τσίπρα με τον Πολάκη στην Κρήτη έχει ποικίλες ερμηνείες με πολιτική χροιά καθώς για πολλούς θεωρείται ως μια ακόμη απόδειξη στήριξης στο πρόσωπο του υφυπουργού μετά το σάλο που προκλήθηκε - και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - με όσα αναφέρθηκαν κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο Παύλος Πολάκης δέχθηκε πυρά από σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά και στελέχη της κυβέρνησης που πήραν αποστάσεις, αλλά ο πρωθυπουργός τον υπερασπίστηκε για όσα ανέφερε κατά του Κυμπουρόπουλου λέγοντας πως κατάγεται από τα Σφακιά και είναι αψύς γιατί αυτό είναι το ύφος των Σφακιανών.

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εκεί που όλοι περιμένουν να απομακρύνει ο Τσίπρας τον Πολακη διακριτικά, αυτός συσφίγγει τις σχέσεις τους, ώστε να μην αφήσει καμία αμφιβολία ότι Πολακης= το αληθινό πρόσωπο του Τσίπρα. Πάντα δυσάρεστες εκπλήξεις αυτό το παιδί...
Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Ιδιοι στο θράσος και την ψευτομαγκιά, καλοπερνάνε τώρα στο ροδάκινο αφού για πεντέμισι χρόνια μας έδειξαν τι εστί βερίκοκο και να δούμε που θα έχει η αχλάδα την ουρά.
Αν ήταν πάντα αψύς ο κ. Πολάκης, θα ήταν ένα ελαφρυντικό για να τον καλύπτει ο ΠΘ.Όταν όμως έκανε κωλοτούμπα - για να θυμηθούμε τα πρόσφατα -, μόλις κατάλαβε την ποινική του ευθύνη που είχε ηχογραφήσει και διοχέτευσε αυτολεξεί στον Τύπο την συνομιλία του με τον Στουρνάρα, τότε η αψύτητα πάει περίπατο.Και όταν επίσης την τραγική νύχτα στο Μάτι, απέκρυψε στο σώου των 23.30' ότι ήδη υπήρχαν καμένα θύματα, αλλά δεν το γνωστοποίησε στον ΠΘ και σε όλους, επειδή "δεν υπήρχαν νεκροί αφού δεν είχε επιβεβαιωθεί με ιατροδικαστική έκθεση", τότε λές ότι και η έλλειψη σοβαρότητας δεν "κουμπώνει" με την αψύτητα.Με δυό λόγια, σχολή ΣΥΡΙΖΑ, ή "με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις".