Με τον «αψύ» Παύλο Πολάκη περνά τις διακοπές του στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίρπας. Η φωτογραφία που ήρθε στο φως, δείχνει τους δύο άντρες μαζί σε ταβέρνα στο χωριό Ροδάκινο στο Ρέθυμνο.

 

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη το μεσημέρι σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής Ροδάκινο. Μαζί του είναι ο αναπλ. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων, χωριό κοντά στο Ρέθυμνο.

 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός, η Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο «Πολύριζος» στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου.

 

Χθες το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής με τον Παύλο Πολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη βρίσκονταν μαζί και την Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Σφακίων.

 

Η φωτογραφία από τις διακοπές του Τσίπρα με τον Πολάκη στην Κρήτη έχει ποικίλες ερμηνείες με πολιτική χροιά καθώς για πολλούς θεωρείται ως μια ακόμη απόδειξη στήριξης στο πρόσωπο του υφυπουργού μετά το σάλο που προκλήθηκε - και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - με όσα αναφέρθηκαν κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

 

Ο Παύλος Πολάκης δέχθηκε πυρά από σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά και στελέχη της κυβέρνησης που πήραν αποστάσεις, αλλά ο πρωθυπουργός τον υπερασπίστηκε για όσα ανέφερε κατά του Κυμπουρόπουλου λέγοντας πως κατάγεται από τα Σφακιά και είναι αψύς γιατί αυτό είναι το ύφος των Σφακιανών.