Καμμένος: Ο Μαρινάκης ζήτησε στον Τσίπρα να με βγάλει από την κυβέρνηση για να του δώσει τον ΔΟΛ

Καμμένος: Ο Μαρινάκης ζήτησε στον Τσίπρα να με βγάλει από την κυβέρνηση για να του δώσει τον ΔΟΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

«Ο Μαρινάκης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να με βγάλει από την κυβέρνηση για να του δώσει τον ΔΟΛ», ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ο Πάνος Καμμένος. 

Να τεθεί εκτός κυβέρνησης ο Πάνος Καμμένος, με αντάλλαγμα τον έλεγχο των εφημερίδων του ΔΟΛ, απαιτούσε από τον πρωθυπουργό ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Μαρινάκης», είπε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «τότε που πήρε τον ΔΟΛ, πράγματι ήταν μια εποχή που συνομιλούσε με κάποιους από την κυβέρνηση.... Μου είχε μεταφερθεί, τότε, ότι ο κ. Μαρινάκης είχε πει προς τους συνομιλητές του ότι βγάλτε τον Καμμένο από την κυβέρνηση από εταίρο και εγώ θα σας τον δώσω τον ΔΟΛ. Αυτό μου μεταφέρθηκε από την κυβέρνηση... Και, μάλιστα, προς τιμήν του τότε, ο κ. Τσίπρας, τού είπε ότι εγώ δεν σπάω τον συνασπισμό με τον Καμμένο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι δεν μπορεί «να συμπλεύσει με τον κ. Κόκκαλη», ενώ σχολιάζοντας την παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ασυμβίβαστο».

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεσή του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε διατεθειμένος να αρθεί η ασυλία του με την προϋπόθεση ότι θα αρθεί και του κ. Κοτζιά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM