Ζαχαράκη: Δεν φοβάμαι κανέναν ούτε θα ανοίξω διάλογο με Βαξεβάνη

Ζαχαράκη: Δεν φοβάμαι κανέναν ούτε θα ανοίξω διάλογο με Βαξεβάνη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Απάντηση στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, έδωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, μια ημέρα μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο δημοσιογράφος, ζητώντας τη σύλληψή της με την διαδικασία του αυτόφωρου, η κα Ζαχαράκη διεμήνυσε πως ουδέποτε φοβήθηκε. 

Αφορμή για την μήνυση στάθηκε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία η κα Ζαχαρακη κατηγόρησε τον Κώστα Βαξεβάνη ως συκοφάντη, υποστηρίζοντας ότι έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη.

Η διαφορά θα λυθεί στο δικαστήριο, υπογράμμισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου, υπογραμμίζοντας πως δεν σκοπεύει να ανοίξει διάλογο με τον δημοσιογράφο.

Η ΝΔ πάντοτε θα απαντά σε πρόσωπα που επιδιώκουν να «ρίχνουν λάσπη» σε στελέχη της, πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας «ανήκουστο» ότι περιπολικά της Αστυνομίας την αναζήτησαν δύο φορές στα γραφεία του κόμματος.

Κατά την ίδια, κάθε απόπειρα σύλληψης προσώπου που έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση συνιστά απόπειρα «φίμωσης πολιτικών κρίσεων».

Όπως διευκρίνισε η ίδια, αφότου ενημερώθηκε για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετέβη άμεσα στα γραφεία του κόμματος και περίμενε έως τα μεσάνυχτα την επιστροφή της αστυνομίας - κάτι που δεν έγινε ποτέ.  

«Ο κ. Βαξεβάνης κρίνεται για το πώς κάνει χρήση των νομικών μέσων», προσέθεσε κάνοντας λόγο για «ξεκάθαρα πολιτικό» ζήτημα.

Η κα Ζαχαράκη, κατηγόρησε, κλείνοντας, τον εκδότη της εφημερίδας Documento ότι λειτουργεί ως βραχίονας της κυβέρνησης με «αποστολή» την λασπολογία και την συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων, σημειώνοντας πως, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται ως απλώς ιδιώτης.

Σε ανακοίνωση της, η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για μια «άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης», χαρακτηρίζοντας τον Κώστα Βαξεβάνη «κατ' εξακολούθηση συκοφάντη και εντολοδόχο λασπολόγο» του Μεγάρου Μαξίμου.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Ας μην κρίνουν στη ΝΔ εξ ιδίων τα αλλότρια

 

«Η εποχή που οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει», ήταν η απάντηση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα το υπουργείο καλεί την ΝΔ «να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για «μικροπολιτική της διολίσθηση».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Πολιτική / Φλωρίδης για Μαρινάκη - Δημητριάδη: Εάν κάποιος καταδικαστεί, θα πάει φυλακή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε σχετικά με το θερμό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του πρώην γενικού γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου στον τελικό της Euroleague
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πολιτική / Σήμερα τα αποκαλυπτήρια για το κόμμα Τσίπρα: Το βίντεο-έκπληξη με μουσική Κραουνάκη και το μυστικό όνομα

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να απευθύνει έκκληση σε «όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» να δηλώσουν συμμετοχή στο «νέο ταξίδι», υπογράφοντας την ιδρυτική του Διακήρυξη
THE LIFO TEAM
GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM