Με δήλωση του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, γνωστοποιεί την πρόθεση του να μηνύσει τον επικεφαλής της Τρόικα Πολ Τόμσεν και να ζητήσει την παραπομπή του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κάνει λόγο για συμμορία αναφερόμενος στην Τρόικα, χαρακτηρίζει «χαρτογιακά» τον Τόμσεν και καλεί το ΔΝΤ να αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα για τις επιπτώσεις της λιτότητας στην Ελλάδα.

 

 

Η δήλωση του Τέρενς Κουίκ:

 

«Το ΔΝΤ εκφράζει τώρα την...αγωνία του για τις επιπτώσεις του προγράμματος λιτότητας στις ευρωπαϊκές χώρες! Προφανέστατα, πάνω απ' όλα, εννοεί την Ελλάδα.

 

Έναν χαρτογιακά ονόματι Πολ Τόμσεν τον ξέρει το ΔΝΤ; Είναι ο δικός τους άνθρωπος, σε μία συμμορία τριών, που ανέλαβε και εκτέλεσε το συμβόλαιο της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας και των Ελλήνων.

 

Ας αφήσει λοιπόν το σύστημα Λαγκάρντ και όλη η παρέα της εκεί στην Washington, τα κροκοδείλια δάκρυα και τις υπέρμετρες ανησυχίες. Οι οικονομικοί τους εκτελεστές, με τη βοήθεια των εδώ πρακτόρων τους, έκαναν αυτό που τους υπαγορεύει η λογική της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των τοκογλύφων και του 4ου Οικονομικού Ράιχ.

 

Δηλώνω για μία ακόμα φορά ως Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ότι ο Πολ Τόμσεν είναι persona non grata. Ανεπιθύμητος να διαβεί ξανά το κατώφλι της πατρίδας μου.

 

Και του γνωστοποιώ δημόσια ότι το νομικό επιτελείο του γραφείου μου, με επικεφαλής τον Δικηγόρο και Πολιτευτή Α' Αθηνών του Κινήματός μας Βαγγέλη Παπαγεωργίου, συντάσσει μήνυση για να τον παραπέμψω στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ειδικότερα για εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr