Ο Πεπόνης «αδειάζει» τον Βενιζέλο

Ο Πεπόνης «αδειάζει» τον Βενιζέλο Facebook Twitter
3

Εντολή στο ΣΔΟΕ να διερευνηθεί η λίστα Λαγκάρντ έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης. Ο κ. Πεπόνης ζητά να ελεγχθούν όλα τα ονόματα που περιλαμβάνει η λίστα και να εντοπιστούν, αν υπάρχουν, περιπτώσεις για τις οποίες προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων όπως φοροδιαφυγής, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ή οποιοδήποτε άλλο οικονομικό έγκλημα.

Μάλιστα ο κ. Πεπόνης «αδειάζει» τον Βενιζέλο που είχε δηλώσει ότι η λίστα δεν θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καθώς πρόκειται για υποκλαπέν υλικό. Kατά τον εισαγγελέα, η λίστα δεν είναι υλικό υποκλοπής αφού δόθηκε επισήμως από το γαλλικό υπ. Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης: «Θαύμα! Βρέθηκε η λίστα Λαγκάρντ»

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ε και; Τώρα φαντάζομαι είναι πλέον πολύ αργά για φορολόγηση των εισοδημάτων τους. Το πιθανότερο είναι μέσα στο συντομότατο διάστημα των 2 ετών (συν αυτών που θα χρειαστούν μέχρι να ολοκληρώσει τις έρευνες το ΣΔΟΕ) οι καταθέσεις να έχουν πετάξει για άλλη τράπεζα και μετά πάλι φτου κι απ'την αρχή. Όσο για τις ευθύνες ή ακόμα και ποινές που θα έπρεπε να επιβληθούν στους υπεύθυνους αυτό θα μείνει μάλλον στη σφαίρα του φανταστικού. Άλλωστε για την Ελλάδα μιλάμε.
ΟΚ ειναι νομιμη. O κ. Βενιζελος και ΣΙΑ, που εκαναν οτι μπορουσαν ωστε να μην αποκτησουμε τα χαμενα δις που μπορει να προκυψουν απο την αξιοποιηση αυτης της λιστας, ποτε θα κατσουν στο σκαμνι; Ακομα και απο λαθος τους να εγινε αυτο και οχι απο δολο, δε εχουν ευθυνες; Δε θα πρεπει να τους αποδωθει καποια ποινη;