Η Κονιόρδου θέλει να κηρύξει διατηρητέο μνημείο την ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό

Η Κονιόρδου θέλει να κηρύξει διατηρητέο μνημείο την ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό Facebook Twitter
Γλέντι στην ταβέρνα με την Λυδία Κονιόρδου
10

Την πρόθεσή της να κηρύξει διατηρητέο μνημείο την ιστορική ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό φέρεται να εξωτερίκευσε η υπουργός πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός αποκάλυψε την ιδέα της λίγο πριν αρχίσει η παράσταση «Βάκχες» που παρουσίασαν οι σπουδαστές του Λυκείου της Επιδαύρου σε σκηνοθεσία της Μάρθας Φριντζήλα, στο Στάδιο της Επιδαύρου, με την εντολή για να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες να έχει ήδη δοθεί.

Είναι γνωστό ότι η ίδια η Λυδία Κονιόρδου υπήρξε θαμώνας και προσωπική φίλη του Λεωνίδα αφού δεκάδες ρόλους ερμήνευσε στην Επίδαυρο και πέρασε αμέτρητα βράδια δειπνώντας εκεί.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ταβέρνα του Λεωνίδα λειτουργεί και πάλι κανονικά με δημιουργούς και θεατές να κατακλύζουν το χώρο.

Πολιτική
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM