Η Κονιόρδου θέλει να κηρύξει διατηρητέο μνημείο την ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό

Η Κονιόρδου θέλει να κηρύξει διατηρητέο μνημείο την ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό Facebook Twitter
Γλέντι στην ταβέρνα με την Λυδία Κονιόρδου
10

Την πρόθεσή της να κηρύξει διατηρητέο μνημείο την ιστορική ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό φέρεται να εξωτερίκευσε η υπουργός πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός αποκάλυψε την ιδέα της λίγο πριν αρχίσει η παράσταση «Βάκχες» που παρουσίασαν οι σπουδαστές του Λυκείου της Επιδαύρου σε σκηνοθεσία της Μάρθας Φριντζήλα, στο Στάδιο της Επιδαύρου, με την εντολή για να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες να έχει ήδη δοθεί.

Είναι γνωστό ότι η ίδια η Λυδία Κονιόρδου υπήρξε θαμώνας και προσωπική φίλη του Λεωνίδα αφού δεκάδες ρόλους ερμήνευσε στην Επίδαυρο και πέρασε αμέτρητα βράδια δειπνώντας εκεί.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ταβέρνα του Λεωνίδα λειτουργεί και πάλι κανονικά με δημιουργούς και θεατές να κατακλύζουν το χώρο.

Πολιτική
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM