Κλείνει το γυμναστήριο της Βουλής

Κλείνει το γυμναστήριο της Βουλής Facebook Twitter
0

Αποφασισμένος να επιτύχει στους στόχους του Μεσοπρόθεσμου για τη Βουλή και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις Σαμαρά για περικοπές στα βουλευτικά προνόμια, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι το κλείσιμο του γυμναστηρίου της βουλής. Ο κ. Μειμαράκης θέλει  να προχωρήσει σε ριζική αναμόρφωση του οινοβουλευτικού έργου αλλά και σε δραστικές περικοπές σε «κρυφές» και φανερές δαπάνες της Βουλής.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Έθνους, οι βουλευτές είχαν στη διάθεσή τους «μια αξιοζήλευτη μονάδα εργασιακού αθλητισμού σε ιδιόκτητο κτίριο στην πλατεία Συντάγματος, με άνετες αίθουσες, σύγχρονα όργανα γυμναστικής και παροχές που φτάνουν μέχρι την εργομετρική αξιολόγηση και τη θεραπευτική γυμναστική μέσης και αυχένα. Οι εννέα γυμναστές που απασχολούνται στη μονάδα είναι και οι ίδιοι, άλλωστε, υπάλληλοι της Βουλής».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM