Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εγώ μιλάω την ίδια γλώσσα και στο εξωτερικό

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εγώ μιλάω την ίδια γλώσσα και στο εξωτερικό Facebook Twitter
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

«Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ μας: εγώ μιλάω την ίδια γλώσσα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και πρόσθεσε : «Η χώρα χρειάζεται μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα, το είπα δημόσια και κατ΄ιδίαν. Οποιαδήποτε αναφορά στη δραχμή πρέπει να τελειώνει, αυτή την δήλωση την έκανα και στο Βερολίνο να την ακούσουν όλοι. Την ίδια ώρα εσείς ακούγατε τον κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπος να ανοίγει θέμα δραχμής. Πάρτε θέση σήμερα και μαζέψτε τα στελέχη σας για το θέμα της δραχμής», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση ο αρχηγός της ΝΔ είπε ότι «η καθυστέρηση έχει πολύ μεγάλο κόστος». «Μας ειρωνεύονται Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, μας λένε ότι η αξιολόγηση δεν είναι σαν το κρασί», πρόσθεσε ο Κ. Μητσοτάκης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Φιλελέ Κούλη περιφανεύεσαι πως μιλάς την ίδια γλώσσα μέσα-έξω, αλλά η πρωθυπουργάρα μιλάει καμμιά 10αριά προφορές.Ανάλογα με ποια προσωπικότητα παίζει. Στις ομιλίες Ανδέας, με τον Ομπάμα Τεξανός κλπ. χωρίς καν να ξέρει Ελληνικά.