Χουλιαράκης: H κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Χουλιαράκης: H κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
1

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης εκτίμησε ότι το 2016 θα κλείσει με το πρωτογενές πλεόνασμα που έχει προβλεφθεί, ενώ αναφερόμενος στην ΕΛΣΤΑΤ ξεκαθάρισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

«Θα ήθελα να πω με τον πιο καθαρό τρόπο ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία της Eurostat. Έχει πλήρη εμπιστοσύνη και δεν αμφισβητεί τα στοιχεία πάνω στην οποία στηρίχθηκε η συμφωνία του Αυγούστου του 2015», δήλωσε στη Βουλή ο κ. Χουλιαράκης και πρόσθεσε: «εγγυάται και προστατεύει την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, όπως ακριβώς έκανε και με τη διαδικασία τοποθέτησης νέου διευθυντή τον προηγούμενο χειμώνα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σας το είχα πει ότι τα πολλά γέλια έρχονται. Αυτή η κωλοτούμπα δεν τελειώνει το ζήτημα. Τα χοντρά σκαμπίλια στη μάπα των Συριζαίων έρχονται στο Eurogroup σε 8 μέρες. Ξεφτιλισμένοι.