Τρία ορφανά ζαρκαδάκια χρειάζονται τη βοήθειά μας για να μεγαλώσουν

Τρία ορφανά ζαρκαδάκια χρειάζονται τη βοήθειά μας για να μεγαλώσουν Facebook Twitter
0

Τρία ορφανά ζαρκαδάκια χρειάζονται τη βοήθειά μας για να μεγαλώσουν Facebook Twitter

 

Η ΑΝΙΜΑ είναι ένα περιβαλλοντικό σωματείο που ασχολείται κατά κύριο λόγο με την περίθαλψη και επανένταξη στο φυσικό περιβάλλον άγριων ζώων της ελληνικής πανίδας. Δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση, στηρίζεται στις δωρεές ευαισθητοποιημένων πολιτών και φορέων καθώς και στην προσφορά εθελοντικής εργασίας. Το 2014 περιέθαλψε περισσότερα από 3500 άγρια ζώα.

 

Αυτόν τον καιρό η ΑΝΙΜΑ μεγαλώνει τρία μικρά ζαρκάδια που βρέθηκαν ορφανά. Ο Τρίτων, ο Πάτρικ και η Τρίνιτυ θα μείνουν στη φροντίδα μας μέχρι το Μάρτη, όπου σύμφωνα με το πρωτόκολλο θα μπορέσουν να επιστρέψουν ανεξάρτητα στη φύση.


"Ξεκινήσαμε αυτή την διαδικτυακή καμπάνια, κάτι που κάνουμε για πρώτη φορά, με την ελπίδα ότι θα βρούμε ανταπόκριση παρά τις αντίξοες συνθήκες." αναφέρει στο crowdfunding η ΑΝΙΜΑ.

"Γνωρίζουμε ότι η κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλες ανάγκες υποστήριξης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, όμως υπάρχει και η φύση που αξίζει να παραμείνει πλούσια και ζωντανή, προς όφελος όλων μας. Ένα μικρό ποσόν από πολλούς θα βοηθήσει τρία πανέμορφα και άγρια ζαρκαδάκια να επιστρέψουν στα ελληνικά δάση."

Τα έξοδα είναι πολλά και το σωματείο χρειάζεται τη βοήθειά μας! Αν θέλετε να συμβάλλετε μπορείτε αν το κάνετε ΕΔΩ

Περιβάλλον
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10 εμβληματικές φωτογραφίες που αφηγούνται ιστορίες οικολογικής καταστροφής

Φωτογραφία / 10 εμβληματικές φωτογραφίες που αφηγούνται ιστορίες οικολογικής καταστροφής

Οι φωτογράφοι Cristina Mittermeier και Paul Nicklen θεωρούν το μέσο της φωτογραφίας ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ισχυρά εργαλεία για να αφυπνίσουν τον κόσμο για την κλιματική κρίση.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ