Ζήνα εναντίον Ηρακλή: Η Lucy Lawless επιτίθεται στον Kevin Sorbo για τους «πατριώτες» στο Καπιτώλιο

Ζήνα εναντίον Ηρακλή: Η Lucy Lawless επιτίθεται στον Kevin Sorbo για τους «πατριώτες» στο Καπιτώλιο Facebook Twitter
0

Επίθεση εναντίον του πρώην συμπρωταγωνιστή της, Kevin Sorbo, εξαπέλυσε η Lucy Lawless, με αφορμή τις πρόσφατες ταραχές στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Μετά την βίαιη εισβολή φανατικών οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο κτίριο του Καπιτωλίου, ο Kevin Sorbo, που έγινε διάσημος ως Ηρακλής μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Hercules: The Legendary Journeys», δημοσίευσε στο Twitter μια θεωρία συνωμοσίας πως η αριστερή οργάνωση Antifa ήταν υπεύθυνη για την επίθεση, ισχυρισμός ανυπόστατος. 

Ο Kevin Sorbo έκανε retweet την φωτογραφία μερικών διαδηλωτών, που είχε δημοσιεύσει κάποιος χρήστης, με το σχόλιο: «Μοιάζουν αυτοί με υποστηρικτές του Τραμπ; Ή αριστερούς ταραξίες μεταμφιεσμένους σε υποστηρικτές του Τραμπ». 

«Δεν μου μοιάζουν πατριώτες...», πρόσθεσε ως απάντηση ο ηθοποιός. 

Σε επόμενα μηνύματα, ο Kevin Sorbo επέμεινε στον ισχυρισμό του, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Σε όλους όσοι πιστεύουν βασικά ότι ήταν οπαδοί του Τραμπ που ξεκίνησαν τις ταραχές: Που ήταν η antifa και το BLM [σ.σ. κίνημα Black Lives Matter]; Εμφανίζονται σε κάθε γεγονός, οπότε γιατί όχι και σε αυτό;». Και συνέχισε: «Αν δεν καταδικάσατε το BLM και τις ταραχές της antifa όταν συνέβησαν, η γνώμη σας στις συγκεκριμένες ταραχές είναι περιττή. Ευχαριστώ».


Οι αναρτήσεις του ηθοποιού προκάλεσαν μεταξύ άλλων την οργή και της antifa, πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Xena: Warrior Princess». 

«Όχι, αγάπη. Δεν είναι Πατριώτες. Είναι οι δικοί σου ιπτάμενοι πίθηκοι, ντόπιοι τρομοκράτες, ηθοποιοί του QAnon», έγραψε σε απάντησή της. «Είναι οι μ@@@κες που βγαίνουν έξω που βγαίνουν έξω και βγάζουν το φίδι από την τρύπα για άτομα όπως εσύ, που θέλουν να τους κουρδίζουν σαν παιχνίδια και να τους αφήνουν να κάνουν τα χειρότερα». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM