Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραδέχθηκε πως έδωσε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραδέχθηκε πως έδωσε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολ. Facebook Twitter
EPA
0

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραδέχθηκε, για πρώτη φορά, ότι πριν από μερικά χρόνια έδωσε σε δεκατέσσερις φίλους του το ποσό των δεκατεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων - από ένα εκατομμύριο δολάρια στον κάθε έναν. 

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό σε συνέντευξή του στο GQ που τον ανέδειξε ως «Προσωπικότητα της Χρονιάς», μαζί με την τραγουδίστρια Megan Thee Stallion και τον κωμικό Trevor Noah. Όπως αναφέρει το CNN είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνει την ιστορία και μάλιστα δίνοντας παραπάνω στοιχεία γι' αυτήν. 

Σημειώνεται πως το περιστατικό είχε γίνει γνωστό για πρώτη φορά το 2017 όταν ο φίλος του ηθοποιού, Rande Gerber, είχε μιλήσει στο MSNBC. O Κλούνεϊ αποκάλυψε πως το δώρο πραγματοποιήθηκε μετά την ταινία Gravity (2013), στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με την Στάντρα Μπούλοκ.

Ο ηθοποιός είπε πως είχε συμφωνήσει σε «ποσοστά επί της ταινίας» καθώς κανείς δεν περίμενε την εμπορική της επιτυχία. Το Gravity όμως σημείωσε αναπάντεχα υψηλές εισπράξεις και ο Κλούνεϊ έγινε πλουσιότερος κατά μερικά εκατομμύρια. Έτσι αποφάσισε να μοιράσει το ποσό στους φίλους του. 

«Είμαστε πολύ κοντά και βασικά σκέφτηκα, πως αν με χτυπήσει ένα λεωφορείο, όλοι θα είναι στη διαθήκη. Γιατί, γαμώτο, να περιμένω να με χτυπήσει το λεωφορείο;» είπε στον Zach Baron ο οποίος του πήρε τη συνέντευξη. Όπως διηγείται οδήγησε ένα βαν σε μία αποθήκη στο Λος Άντζελες όπου υπάρχουν παλέτες, έβαλε εκεί τις βαλίτσες με τα μετρητά και ύστερα κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι του. 

«Και κρατούσα έναν χάρτη όπου απλά έδειξα τα μέρη που πρέπει να πάω στον κόσμο και όλα τα πράγματα που είδα χάρη σε αυτούς. Και είπα "πως τα ξεπληρώνεις όλα αυτά;". Και απάντησα: "Τι λέτε για ένα εκατομμύριο δολάρια;"» 

Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευτεί στο GQ του Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM