Ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις Σπέτσες: Ο ευτυχής Γ. Ζουγανέλης ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram

Ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις Σπέτσες: Ο ευτυχής Γ. Ζουγανέλης ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram Facebook Twitter
0

Μπορεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να μην ανάρτησε φωτογραφίες από τον γάμο της στα social media, αλλά ο ευτυχής μπαμπάς της Γιάννης Ζουγανέλης ανέβασε αρκετές στον δικό του λογαριασμό. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η κα Ζουγανέλη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Σπύρο Δημητρίου στις Σπέτσες. Τα πρώτα πλάνα κυκλοφόρησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και, σήμερα, ο γνωστός καλλιτέχνης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό μερικές φωτογραφίες με την τραγουδίστρια του ντυμένη στα λευκά. 

Η Ελεωνόρα Ζουγανελη επέλεξε ένα νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, φτιαγμένο από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι, με κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Zouganelis (@gzouganelis) on

 

Ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις Σπέτσες: Ο ευτυχής Γ. Ζουγανέλης ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram Facebook Twitter

Ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις Σπέτσες: Ο ευτυχής Γ. Ζουγανέλης ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram Facebook Twitter

Παρά τις φήμες περί αναβολής του γάμου, το ζευγάρι παντρεύτηκε την προγραμματισμένη ημερομηνία, έχοντας στο πλευρό του λίγους φίλους και συγγενείς.

Το μυστήριο τελέστηκε το μεσημέρι στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά όπου έφτασαν με καΐκι.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε για να τους μεταφέρει στον χώρο της δεξίωσης που παρευρέθηκαν λιγοστοί καλεσμένοι. 

 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM