Η έγκυος Gigi Hadid φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλιά: «Μεγαλώνοντας έναν άγγελο»

Η έγκυος Gigi Hadid φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλιά: «Μεγαλώνοντας έναν άγγελο» Facebook Twitter
0

Η Gigi Hadid δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλιάς της από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο. 

Σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών, που τράβηξαν οι Luigi και Iango, το 25χρονο σουπερμόντελ ποζάρει φορώντας ένα αέρινο φόρεμα, που αποκαλύπτει την κοιλιά της. 

«Μεγαλώνοντας έναν άγγελο», σχολίασε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας, προσθέτοντας πως «λατρεύει αυτήν την περίοδο». «Εκτιμώ όλη την αγάπη και τις όμορφες ευχές. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την δημιουργία τόσο ξεχωριστών εικόνων με τους φίλους μου», έγραψε σε άλλη φωτογραφία. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

growin an angel :)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

7.26.20 🕊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

cherishing this time. appreciate all the love & well wishes ♡ will never forget creating these special images with my friends @luigiandiango @gabriellak_j @erinparsonsmakeup thank you. I love you!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις


Η Gigi Hadid πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσιλβανία για να προστατευτεί από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά πλέον με τον σύντροφό της, Zayn Malik, διαμένουν στη Νέα Υόρκη περιμένοντας την γέννηση της κόρης τους, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Σεπτέμβρη.

«Ο Zayn με την Gigi είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι και λατρεύουν αυτή την κοινή τους εμπειρία», σχολίασε πηγή του ζευγαριού. «Διαβάζουν βιβλία για γονείς, ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο και διαλέγουν μαζί πράγματα για το μωρό. Οι δυο τους είναι πιο κοντά από ποτέ», πρόσθεσε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM