«Κρυφός γάμος» για τον Σον Πεν - Παντρεύτηκε την κόρη διάσημου ηθοποιού

«Κρυφός γάμος» για τον Σον Πεν - Παντρεύτηκε την κόρη διάσημου ηθοποιού Facebook Twitter
EPA
0

Στον τρίτο του γάμο φέρεται να προχώρησε ο 59χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ, Σον Πεν.

Ο Σον Πεν υπήρξε παντρεμένος με τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα αλλά και με την πρωταγωνίστρια του House of Cards, Ρόμπιν Ράιτ.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η νέα σύζυγος του σταρ είναι η Αυστραλιανή ηθοποιός Λέιλα Τζορτζ, τριάντα ένα χρόνια μικρότερή του. Η Λέιλα είναι κόρη του σταρ της ταινίας «Jurassic World», Βίνσεντ ντ' Ονόφριο (Vincent D'Onofrio).

Ο κρυφός γάμος του σταρ με την 28χρονη ηθοποιό αποκαλύφθηκε από την Irena Medavoy, τη σύζυγο του παραγωγού της ταινίας «Black Swan», Mike Medavoy, η οποία έκανε μια ανάρτηση στα social media όπου ευχήθηκε «συγχαρητήρια» στο ζευγάρι. Ωστόσο, καμία επίσημη δήλωση δεν έχει γίνει από την πλευρά του Σον Πεν.

Συγκεκριμένα, σε ένα Instagram story, η Medavoy «γιόρτασε» την ένωση του ζευγαριού αποκαλύπτοντας το δαχτυλίδι της νύφης, ενώ έγραψε: Συγχαρητήρια σε αυτούς τους μαγικούς ανθρώπους, σας αγαπάμε.

Το ζευγάρι έκανε πρώτη φορά δημόσια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί το 2016. Λίγο νωρίτερα είχε λήξει άδοξα η σχέση του Σον Πεν με την ηθοποιό, Σαρλίζ Θερόν.

Ο Σον Πεν είναι βραβευμένος με δύο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες «Σκοτεινό Ποτάμι» και «Milk» και με την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ απέκτησε δύο παιδιά. Ο Πεν έδωσε πριν από μερικές εβδομάδες το παρών στο Μαλιμπού στα τεστ κορωνοϊού που έκανε η οργάνωση CORE, της οποίας είναι ιδρυτής.

Η Λέιλα Τζορτζ γεννήθηκε στο Σίδνεϊ και η μητέρα της είναι η επίσης γνωστή ηθοποιός Greta Scacchi, με τη βοήθεια της οποίας έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο. Σπούδασε τέχνη στο Λονδίνο και πρόσφατα συμμετείχε στις ταινίες «Mortal Engines» (2018) και «The Kid» (2019).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GEORGE 🦁 (@leilageorge) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GEORGE 🦁 (@leilageorge) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM