Βίντεο: Η στιγμή που περαστικός βγάζει οδηγό από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Βίντεο: Η στιγμή που περαστικός βγάζει οδηγό από φλεγόμενο αυτοκίνητο Facebook Twitter
Πηγή φωτό YouTube
0

Χάρη στα αντανακλαστικά- και το θάρρος- περαστικού, σώθηκε η ζωή ενός οδηγού στο Μιζούρι, όταν το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Αντόνιο Μόργκαν οδηγούσε την περασμένη Τρίτη, όταν είδε ένα αυτοκίνητο να πέφτει στο διαχωριστικό του αυτοκινητόδρομου. Χωρίς να διστάσει, έτρεξε να βοηθήσει τον οδηγό, ενώ η ηρωική πράξη του καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έγινε viral.

Ο Μόργκαν μπήκε στο φλεγόμενο αυτοκίνητο και προσπάθησε να βγάλει έξω τον οδηγό- τον 23χρονο Κίελεν Ρόμπινσον. Στην πρώτη προσπάθεια κατάφερε να τον τραβήξει ως την πόρτα του συνοδηγού, ενώ επέστρεψε ξανά για να τον τραβήξει ολόκληρο έξω. Την ίδια ώρα, άλλοι περαστικοί με πυροσβεστήρες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά. Το βίντεο, που κόβει την ανάσα, το τράβηξε ο 14χρονος γιος του Μόργκαν.

 

Ως εκ θαύματος, ο οδηγός γλίτωσε με μία γρατσουνιά στο δάχτυλο, ενώ δεν θυμόταν τίποτα από όλα αυτά. «Δεν ξέρω τι συνέβη. Απλά οδηγούσα και μετά ξύπνησα. Δεν θυμάμαι καν να βγαίνω από το αυτοκίνητο», είπε, ενώ συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί όταν είδε το βίντεο.

Τόσο ο οδηγός, όσο και η μητέρα του, συναντήθηκαν με τον σωτήρα του και τον ευχαρίστησαν για την ηρωική πράξη του. «Αν δεν ήταν επίμονος, ο γιος μου θα ήταν νεκρός», είπε η γυναίκα στο KMOV.

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM