ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πιρς Μπρόσναν: Η συγκινητική ανάρτηση για τα επτά χρόνια από τον θάνατο της κόρης του

Πιρς Μπρόσναν: Η συγκινητική ανάρτηση για τα επτά χρόνια από τον θάνατο της κόρης του Facebook Twitter
0

Ο Πιρς Μπρόσναν θυμάται την αείμνηστη κόρη του, Σάρλοτ, στην επέτειο 7 χρόνων από τον θάνατό της.

Την Κυριακή, ο 67χρονος ηθοποιός, μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media όπου αναφέρεται στην κόρη του, η οποία πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών στην ηλικία των 41 ετών το 2013.

Με μία ανάρτησή του στο instagram o Ιρλανδός ηθοποιός, τίμησε τη μνήμη της κόρης του και ταυτόχρονα ευχήθηκε στην εγγονή του Μάρλει Μέι, κόρη του γιου του Σον, που είχε γενέθλια.

«Εδώ κοιτάζω εσένα παιδί μου... Στη μνήμη της Σάρλοτ και χρόνια πολλά για τα γενέθλια της αγαπημένης μου Μάρλει Μέι», ο έγραψε ο Πιρς στη δημοσίευση, η οποία περιελάμβανε μια φωτογραφία - που τραβήχτηκε από τη σύζυγό του στη βεράντα του σπιτιού τους στη Χαβάη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here’s looking at you kid... in remembrance of Charlotte and with happy birthday wishes for my darling Marley May. Photo by @keelyshayebrosnan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) στις

Η Σάρλοτ, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της από την ίδια ασθένεια που έχασε τη μητέρα της, την Κασσάνδρα, το 1991.

Η Κασσάνδρα ήταν η πρώτη γυναίκα του Πιρς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70 και έμεινε παντρεμένο μέχρι τον Δεκέμβριο του 1980. Η γυναίκα του είχε δύο παιδιά από έναν προηγούμενο γάμο, την Σαρλότ και τον Κρίστοφερ, και το ζευγάρι είχε τον μοναδικό γιο τους, τον Σον το 1983.

Αφού ο πατέρας της Σαρλοτ, Κρίστοφερ, Ντέρμοτ Χάρις, πέθανε το 1986, ο Πιρς υιοθέτησε τα παιδιά και πήραν το επώνυμό του. 

«Αν παρακολουθήσεις κάποιον που αγαπάς να χάνει τη ζωή του λίγο-πολύ από αυτήν την ύπουλη ασθένεια, η θλίψη γίνεται ανεξίτηλη στην ψυχή σου», είπε, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

«Κράτησα το γενναιόδωρο, δυνατό, όμορφο χέρι της πρώτης συζύγου μου Κάσι, καθώς ο καρκίνος των ωοθηκών πήρε τη ζωή της πολύ σύντομα», συνέχισε ο ηθοποιός. «Μόλις πέρυσι, κράτησα το χέρι της αστείας, υπέροχης κόρης μου Σάρλοτ, προτού επίσης πεθάνει από αυτήν την άθλια κληρονομική ασθένεια».

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM