Τζένιφερ Άνιστον: Γυμνή φωτογραφία της δημοπρατείται για τον αγώνα κατά του κορωνοϊού

Τζένιφερ Άνιστον: Γυμνή φωτογραφία της δημοπρατείται για τον αγώνα κατά του κορωνοϊού Facebook Twitter
EPA
0

Εικοσιπέντε φωτογραφίες διασήμων δημοπρατεί ο 60χρονος Αμερικανός φωτογράφος Μαρκ Σέλιγκερ, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που θα δημοπρατηθούν είναι και το γυμνό πορτρέτο της διάσημης ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον που τραβήχτηκε από τον Μαρκ Σέλιγκερ το 1995, όταν έπαιζε στη σειρά τα «Φιλαράκια».

Η ηθοποιός πόζάρε γυμνή στο φακό του Μαρκ Σέλιγκερ τον Νοέμβριο του 1995 για το εξώφυλλο του περιοδικού Us που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1996.

Όπως δηλώνει ο φωτογράφος που έχει γίνει γνωστός για τα εξώφυλλα του περιοδικού Rolling Stone, τις φωτογραφήσεις στα περιοδικά GQ και Vanity Fair, «η Τζένιφερ Άνιστον εξακολουθεί να αποτελεί «ένα από τα αγαπημένα μου θέματα όλων των εποχών για να μιλήσω».

Στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με με την Red Carpet Advocacy και τον οίκο Christie's ως μέρος της εκστρατείας RADArt4Aid, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του Μπραντ Πιτ, της Τζένιφερ Λόπεζ, των U2, του Τομ Χανκς, του Κερτ Κομπέιν, της Νικόλ Κίντμαν.

Τζένιφερ Άνιστον: Γυμνή φωτογραφία της δημοπρατείται για τον αγώνα κατά του κορωνοϊού Facebook Twitter
Mark Seliger
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM