Εικοσιπέντε φωτογραφίες διασήμων δημοπρατεί ο 60χρονος Αμερικανός φωτογράφος Μαρκ Σέλιγκερ, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

 

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που θα δημοπρατηθούν είναι και το γυμνό πορτρέτο της διάσημης ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον που τραβήχτηκε από τον Μαρκ Σέλιγκερ το 1995, όταν έπαιζε στη σειρά τα «Φιλαράκια».

 

Η ηθοποιός πόζάρε γυμνή στο φακό του Μαρκ Σέλιγκερ τον Νοέμβριο του 1995 για το εξώφυλλο του περιοδικού Us που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1996.

 

Όπως δηλώνει ο φωτογράφος που έχει γίνει γνωστός για τα εξώφυλλα του περιοδικού Rolling Stone, τις φωτογραφήσεις στα περιοδικά GQ και Vanity Fair, «η Τζένιφερ Άνιστον εξακολουθεί να αποτελεί «ένα από τα αγαπημένα μου θέματα όλων των εποχών για να μιλήσω».

 

Στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με με την Red Carpet Advocacy και τον οίκο Christie's ως μέρος της εκστρατείας RADArt4Aid, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του Μπραντ Πιτ, της Τζένιφερ Λόπεζ, των U2, του Τομ Χανκς, του Κερτ Κομπέιν, της Νικόλ Κίντμαν.

 

Mark Seliger
Mark Seliger