Το Forbes έβαλε τελικά τον Κάνιε Γουέστ στους δισεκατομμυριούχους, αλλά πάλι δεν χαίρεται

Το Forbes έβαλε τελικά τον Κάνιε Γουέστ στους δισεκατομμυριούχους, αλλά πάλι δεν χαίρεται Facebook Twitter
ΕPA
0

Εδώ και καιρό, ο Κάνιε Γουέστ υποστήριζε ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Το Forbes διαφωνούσε και δεν τον έβαζε στη σχετική λίστα, κάτι που τον έκανε έξαλλο. Τώρα που τελικά η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, πάλι δεν είναι χαρούμενος.

Τo Forbes την Παρασκευή ανακήρυξε και επίσημα δισεκατομμυριούχο τον μουσικό σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, υπολογίζοντας την περιουσία του σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο 42χρονος γίνεται ο δεύτερος ράπερ που μπαίνει σε αυτή τη λίστα του περιοδικού, μετά τον Jay-Z. Αλλά αυτό δεν το οφείλει στη μουσική, αλλά στα sneaker του.

Τα Yeezy, για τα οποία από το 2015 συνεργάζεται με την Adidas υπολογίζεται ότι απέφεραν πέρυσι στην αθλητική εταιρεία ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το μερίδιο του Κάνιε Γουέστ ήταν 140 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του περιοδικού. Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η πλευρά του ράπερ στο Forbes, έχει 17 εκατομμύρια σε μετρητά, 35 εκατομμύρια σε μετοχές, ενώ μεγάλο ποσοστό της περιουσίας του προέρχεται από τα ακίνητα που του ανήκουν, συνολικής αξίας 102 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Κανένας στο Forbes δεν ξέρει να μετράει»

Ο Κάνιε Γουέστ ήταν εδώ και καιρό σε κόντρα με το Forbes επειδή δεν τον έβαζε στη λίστα των δισεκατομμυριούχων. Το περιοδικό τονίζει ότι έως τώρα δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι η περιουσία του είναι πάνω από το 1 δισ. δολάρια. Μάλιστα, το Forbes αναφέρει τις επίμονες προσπάθειες του Γουέστ να συμπεριληφθεί στη λίστα. Αλλά και τώρα, η κόντρα συνεχίζεται.

«Δεν είναι 1 δισεκατομμύριο. Είναι 3,3 δισεκατομμύρια, αφού κανένας στο Forbes δεν ξέρει να μετρά», ανέφερε ο Κάνιε Γουέστ σε μήνυμα προς το περιοδικό, μετά την ανακοίνωση, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα. Φαίνεται πως δεν τον παρηγόρησε αρκετά η ένταξη στη λίστα, ή το γεγονός ότι ξεπέρασε την αδελφή της συζύγου του, Κάιλι Τζένερ, σε ό,τι αφορά το ύψος της περιουσίας του.

Το Forbes δίνει μια απλή εξήγηση σε όλο αυτό, θυμίζοντας ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επίσης δηλώνει ότι έχει μεγαλύτερη περιουσία από αυτή που «αναγνωρίζει» το περιοδικό. «Για χρόνια, το Forbes είχε έναν ανεπίσημο "κανόνα Τραμπ". Πάρε το ποσό που επιμένει ότι είναι η περιουσία του, διαίρεσε διά του τρία και άρχισε από εκεί. Όπως ο μέντορας έτσι και ο μαθητής. Καλώς ήρθες στο κλαμπ Κάνιε, μπορεί να μην σου αρέσει το νούμερό μας, αλλά έχεις την υψηλότερη παρέα σε αυτό το θέμα», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέικομπ Ελόρντι: Το νέο αγόρι της Chanel ξέρει ακριβώς πώς να κοιτάζει την κάμερα

Πολιτισμός / Τζέικομπ Ελόρντι: Το νέο αγόρι της Chanel ξέρει ακριβώς πώς να κοιτάζει την κάμερα

Ο Τζέικομπ Ελόρντι μπαίνει στο σύμπαν του Bleu de Chanel, σε μια νέα καμπάνια που σκηνοθετεί ο Αλφόνσο Κουαρόν και μοιάζει περισσότερο με μικρό κατασκοπικό φιλμ παρά με κλασική διαφήμιση αρώματος
THE LIFO TEAM
Όταν η τέχνη σταματά να κρύβει την αρρώστια

Πολιτισμός / Flare-Up: η έκθεση που φέρνει την ασθένεια και την αναπηρία στο κέντρο της εικόνας

Η έκθεση Flare-Up στο Goldsmiths CCA του Λονδίνου φέρνει κοντά έργα των Derek Jarman και Felix Gonzalez-Torres με μια νέα γενιά καλλιτεχνών και ξανασκέφτεται την ασθένεια, την αναπηρία και τη φροντίδα όχι ως περιθώριο, αλλά ως αισθητική, γλώσσα και πολιτική εμπειρία.
THE LIFO TEAM
Η Tracey Emin έζησε αρκετά για να δει τη ντροπή να αλλάζει πλευρά

Πολιτισμός / Η Tracey Emin έζησε αρκετά για να δει τη ντροπή να αλλάζει πλευρά

Η μεγάλη αναδρομική Tracey Emin: A Second Life στην Tate Modern ξαναδιαβάζει τη γυναίκα του My Bed όχι ως σκάνδαλο των ’90s, αλλά ως καλλιτέχνιδα που έκανε τη σεξουαλική βία, την έκτρωση, την τάξη, την αρρώστια και τη ντροπή υλικό μιας ακραία ειλικρινούς τέχνης.
THE LIFO TEAM
Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Πολιτισμός / Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Η νέα ταινία Fairyland, σε παραγωγή της Σοφία Κόπολα και σκηνοθεσία του Andrew Durham, βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Alysia Abbott για την παιδική της ηλικία με τον γκέι πατέρα της στο Σαν Φρανσίσκο των '70s. Πίσω από τα γκλίτερ, τα φτερά και την μποέμ ελευθερία, ανοίγει μια πιο βαθιά ιστορία: τα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε queer οικογένειες πριν η επιδημία του AIDS αλλάξει τα πάντ
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Πολιτισμός / Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Με αφορμή την επιστροφή του μιούζικαλ The Last Ship στο West End, ο Στινγκ μίλησε για τη χαμένη περηφάνια των ναυπηγείων, την αποβιομηχάνιση και την ανδρική ενέργεια που, χωρίς κατεύθυνση, μπορεί να γίνεται τοξική.
THE LIFO TEAM
Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα σχόλια γύρω από τις εμφανίσεις της και είπε ότι τα κορίτσια μεγαλώνουν με την ιδέα πως φταίνε τα ίδια αν οι άνδρες σεξουαλικοποιούν το σώμα τους.
THE LIFO TEAM
Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Πολιτισμός / Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Ο ηθοποιός έστειλε επιστολή υπέρ του Καρλ Ρινς, σκηνοθέτη του 47 Ronin, ο οποίος πήρε εκατομμύρια από το Netflix για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Καλεσμένος στο podcast της Μισέλ Ομπάμα και του Κρεγκ Ρόμπινσον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε για την AI στο Χόλιγουντ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή».
THE LIFO TEAM