Η Lady Gaga ανακοίνωσε καινούργιο single - Το πρώτο εδώ και τρία χρόνια

Η Lady Gaga ανακοίνωσε καινούργιο single - Το πρώτο εδώ και τρία χρόνια Facebook Twitter
0

Η Lady Gaga ανακοίνωσε το πρώτο της solo pop single, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, που ονομάζεται «Stupid Love» και θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε γνωστή την είδηση μέσω social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον τίτλο του single και ροζ χείλη στο φόντο.

Παρόλο που ο τίτλος του άλμπουμ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, η teaser εικόνα για το «Stupid Love» παραπέμπει στη λέξη «Chromatica», την οποία οι φανς της πιθανολογούν ως όνομα για το επερχόμενο άλμπουμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“STUPID LOVE” THE NEW SINGLE BY LADY GAGA OUT FRIDAY AT MIDNIGHT ET #LG6

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις


Ένα τραγούδι με υποτιθέμενο τίτλο «Stupid Love» διέρρευσε στο ίντερνετ πριν από μερικούς μήνες, όταν η Gaga δημοσίευσε μια φωτογραφία της να σκαλίζει μια κολοκύθα για το Χάλογουιν και έμοιαζε να δείχνει το iPod της να παίζει ένα τραγούδι με παρόμοιο τίτλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις


Σχετικά με τις συνεργασίες στο καινούργιο άλμπουμ, φήμες θέλουν να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους Boys Noize, Mark Ronson, BloodPop και SOPHIE.

Η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού έρχεται μετά από την πιο επιτυχημένη τροπή στην 12ετή καριέρα της Gaga στην βιομηχανία του θεάματος, αφού πρόσφατα έκανε ένα sold-out σόου στο Λας Βέγκας με τίτλο «Enigma», έχοντας ήδη κερδίσει τρία Γκράμι, ένα Βραβείο Όσκαρ και έγινε η πρώτη γυναίκα που «κατάφερε» πέντε No. 1 άλμπουμ μες στην δεκαετία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM