Η Lady Gaga ανακοίνωσε καινούργιο single - Το πρώτο εδώ και τρία χρόνια

Η Lady Gaga ανακοίνωσε καινούργιο single - Το πρώτο εδώ και τρία χρόνια Facebook Twitter
0

Η Lady Gaga ανακοίνωσε το πρώτο της solo pop single, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, που ονομάζεται «Stupid Love» και θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε γνωστή την είδηση μέσω social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον τίτλο του single και ροζ χείλη στο φόντο.

Παρόλο που ο τίτλος του άλμπουμ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, η teaser εικόνα για το «Stupid Love» παραπέμπει στη λέξη «Chromatica», την οποία οι φανς της πιθανολογούν ως όνομα για το επερχόμενο άλμπουμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“STUPID LOVE” THE NEW SINGLE BY LADY GAGA OUT FRIDAY AT MIDNIGHT ET #LG6

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις


Ένα τραγούδι με υποτιθέμενο τίτλο «Stupid Love» διέρρευσε στο ίντερνετ πριν από μερικούς μήνες, όταν η Gaga δημοσίευσε μια φωτογραφία της να σκαλίζει μια κολοκύθα για το Χάλογουιν και έμοιαζε να δείχνει το iPod της να παίζει ένα τραγούδι με παρόμοιο τίτλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις


Σχετικά με τις συνεργασίες στο καινούργιο άλμπουμ, φήμες θέλουν να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους Boys Noize, Mark Ronson, BloodPop και SOPHIE.

Η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού έρχεται μετά από την πιο επιτυχημένη τροπή στην 12ετή καριέρα της Gaga στην βιομηχανία του θεάματος, αφού πρόσφατα έκανε ένα sold-out σόου στο Λας Βέγκας με τίτλο «Enigma», έχοντας ήδη κερδίσει τρία Γκράμι, ένα Βραβείο Όσκαρ και έγινε η πρώτη γυναίκα που «κατάφερε» πέντε No. 1 άλμπουμ μες στην δεκαετία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM