H Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τη νευρική ανορεξία: «Όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο»

H Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τη νευρική ανορεξία: «Όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο» Facebook Twitter
0

Για το πρόβλημα με την νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε επί σειρά ετών μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως για χρόνια έδινε μάχη με την νευρική ανορεξία.

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το photoshop... Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο. Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια», είπε στην συνέντευξή της.

 

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε επίσης για την απώλεια του αδερφού της που έφυγε πριν από δύο μήνες ξαφνικά από τη ζωή.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από έναν πατέρα να χάνει το παιδί του, από μία μητέρα να χάνει το παιδί της. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξαναείδα ποτέ έτσι τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Είχαμε 14 χρόνια διαφορά, με μεγάλωσε. Ίσως αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τα Χριστούγεννα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο βιαζόμουν να πάω στο θέατρο και ενώ μιλήσαμε, έκλεισα λίγο βιαστικά. Όταν με πήρε ο άλλος μου αδερφός, ο Μίμης, ήταν σε ώρα παράστασης, λίγο πριν είχε ακουστεί ένα απόσπασμα του Αρκά από το "Η ζωή μετά", το οποίο είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση. Το ακούω κάθε φορά στην παράσταση και είναι αυτή η μαχαιριά...Βλέπω το τηλεφώνημα, ο Μίμης, το σηκώνω και σιωπή... Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι συνέβη στον μπαμπά, 83 ετών. Μου λέει έφυγε ο Γιώργος και απαντάω ποιος Γιώργος; Ο θίασος με στήριξε εκείνη τη βραδιά. Βγήκα στη σκηνή, με φωνή τσακισμένη» σημείωσε η ίδια.

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM