H Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τη νευρική ανορεξία: «Όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο»

H Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τη νευρική ανορεξία: «Όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο» Facebook Twitter
0

Για το πρόβλημα με την νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε επί σειρά ετών μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως για χρόνια έδινε μάχη με την νευρική ανορεξία.

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το photoshop... Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο. Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια», είπε στην συνέντευξή της.

 

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε επίσης για την απώλεια του αδερφού της που έφυγε πριν από δύο μήνες ξαφνικά από τη ζωή.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από έναν πατέρα να χάνει το παιδί του, από μία μητέρα να χάνει το παιδί της. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξαναείδα ποτέ έτσι τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Είχαμε 14 χρόνια διαφορά, με μεγάλωσε. Ίσως αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τα Χριστούγεννα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο βιαζόμουν να πάω στο θέατρο και ενώ μιλήσαμε, έκλεισα λίγο βιαστικά. Όταν με πήρε ο άλλος μου αδερφός, ο Μίμης, ήταν σε ώρα παράστασης, λίγο πριν είχε ακουστεί ένα απόσπασμα του Αρκά από το "Η ζωή μετά", το οποίο είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση. Το ακούω κάθε φορά στην παράσταση και είναι αυτή η μαχαιριά...Βλέπω το τηλεφώνημα, ο Μίμης, το σηκώνω και σιωπή... Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι συνέβη στον μπαμπά, 83 ετών. Μου λέει έφυγε ο Γιώργος και απαντάω ποιος Γιώργος; Ο θίασος με στήριξε εκείνη τη βραδιά. Βγήκα στη σκηνή, με φωνή τσακισμένη» σημείωσε η ίδια.

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM