«Αν δείτε τον πρίγκιπα Άντριου, πείτε του να μιλήσει με το FBI»- Μήνυμα σε λεωφορείο, έξω από το Μπάκιγχαμ

«Αν δείτε τον πρίγκιπα Άντριου, πείτε του να μιλήσει με το FBI»- Μήνυμα σε λεωφορείο, έξω από το Μπάκιγχαμ Facebook Twitter
Μήνυμα για τον πρίγκιπα Άντριου, πάνω σε λεωφορείο (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

«Αν δείτε αυτό τον άνδρα, παρακαλώ ζητήστε του να καλέσει το FBI και να απαντήσει τις ερωτήσεις τους», ήταν το μήνυμα, δίπλα στη φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου.

Το μήνυμα αυτό ήταν γραμμένο πάνω σε όχημα, που μοιάζει με σχολικό, το οποίο πέρασε μπροστά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ την Παρασκευή. Στόχος, να ασκηθούν πιέσεις προκειμένου ο πρίγκιπας Άντριου να συνεργαστεί με τις αμερικανικές αρχές, στο πλαίσιο διερεύνησης του σκανδάλου Τζέφρι Επστάιν.

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του, έπειτα από τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Επστάιν, αλλά και τις αντιδράσεις έπειτα από συνέντευξη που αναφέρθηκε στην υπόθεση. Ο χρηματιστής αυτοκτόνησε στη φυλακή, τον περασμένο Αύγουστο, ενώ κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Οι Αμερικανοί εισαγγελείς έχουν δηλώσει ότι ο πρίγκιπας Άντριου έχει επιδείξει μηδενική συνεργασία στο πλαίσιο της έρευνας.

 

Η εμφάνιση του λεωφορείου, με το μήνυμα προς τον γιο της Ελισάβετ, ήταν μια κίνηση που οργάνωσε η Γκλόρια Όλρεντ, δικηγόρος που εκπροσωπεί κάποια από τα θύματα του Επστάιν. «Εάν νομίζει ότι θα φύγουμε και θα ξεχάσουμε ότι δεν έχει ακόμη μιλήσει στο FBI, κάνει λάθος» δήλωσε η Όλρεντ.

«Αυτήν την εβδομάδα είχε τα γενέθλιά του, έκλεισε τα 60 και ελπίζω να πέρασε πολύ ευτυχισμένα γενέθλια. Η ζωή δεν είναι τόσο ευτυχισμένη για τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν. Επομένως, σήμερα το πρωί, του έστειλα ένα μήνυμα, μετά τα γενέθλιά του, σε ένα κίτρινο σχολικό λεωφορείο που έκανε κύκλους γύρω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM