Ο JAY-Z απάντησε για το Super Bowl και γιατί με την Beyonce δεν σηκώθηκαν στον Εθνικό Ύμνο

Ο JAY-Z απάντησε για το Super Bowl και γιατί με την Beyonce δεν σηκώθηκαν στον Εθνικό Ύμνο Facebook Twitter
0

Ο JAY-Z με την Beyoncé μπορεί να παρέμειναν καθιστοί ενώ η Ντέμι Λοβάτο τραγουδούσε τον Εθνικό Ύμνο στο Super Bowl LIV του Σαββάτου, αλλά δεν ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας όπως πίστεψαν πολλοί.

Ο 50χρονος ράπερ, που εμφανίστηκε στο Columbia University, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. «Βασικά δεν ήταν [σ.σ. διαμαρτυρία]. Συγγνώμη», απάντησε όταν τον ρώτησαν αν το να μην σηκωθούν «έγινε για να στείλουν κάποιο μήνυμα». «Δεν έγινε γι' αυτό», συνέχισε. 

Ο JAY-Z, που επιμελήθηκε όλα τα μουσικά θέματα για το Super Bowl στο πλαίσιο της συμφωνίας με την NFL, είπε πως την Beyoncé είχαν συνεπάρει πάρα πολύ οι εμφανίσεις, από την πρώτη στιγμή που ερμήνευσε η Γιολάντα Άνταμς το «America the Beautiful». Μέχρι να ανέβει στη σκηνή η Ντέμι Λοβάτο για τον Εθνικό Ύμνο, οι δυο τους ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με το θέαμα που γι' αυτό δεν σηκώθηκαν.

«Οπότε όλη την ώρα που καθόμασταν εκεί, μιλούσαμε για την ερμηνεία», εξήγησε ο ίδιος, αναφερόμενος στην πρώτη εμφάνιση της Γιολάντα Άνταμς. «Και αμέσως μετά, βγαίνει η Ντέμι, και σχολιάζαμε πόσο όμορφη δείχνει και πόσο τέλεια ακούγεται, τι έχει περάσει στη ζωή της για να είναι σήμερα στην σκηνή και πως είμαστε τόσο περήφανοι για εκείνη. Απλώς έγινε. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάποια σιωπηλή διαμαρτυρία», εξήγησε ο JAY-Z. 

Βίντεο από την στιγμή που ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος με το ζευγάρι και την κόρη τους, Blue Ivy, να παραμένουν καθιστοί:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM