Απεργία την Πρωτομαγιά

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα Facebook Twitter
1

Ο Άστον Κούτσερ, που ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ για οκτώ χρόνια πριν πάρουν διαζύγιο το 2013, μίλησε για την σχέση του με την 57χρονη ηθοποιό και τις τρεις κόρες της.

Παρόλο που ο 41χρονος ηθοποιός είπε πως η σχέση του με την Μουρ ήταν«καλή» αλλά «δεν κάνουν παρέα» και αποκάλυψε πως «κάνει φιλότιμες προσπάθειες να παραμείνει σε επαφή» με τις κόρες της, την 31χρονη Ράμερ, την 28χρονη Σκάουτ και την 26χρονη Ταλούλα Γουίλις.

«Ήταν οκτώ χρόνια», είπε για την σχέση του με την Μουρ και τα παιδιά της. προσθέτοντας πως όταν μπήκε για πρώτη φορά στην ζωή τους ήταν ακόμη πολύ μικρά.

«Η Ταλούλα ήταν 8 ή 9 ετών, ήταν η μικρότερη. Η Ράμερ ήταν 12 ή 13 όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε», ανέφερε, σημειώνοντας πως τα κορίτσια ήταν ακόμη μικρά όταν χώρισαν. «Όταν παίρναμε διαζύγιο, η Ταλούλα τελείωνε το σχολείο», είπε ο Κούτσερ.

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα Facebook Twitter
Ο Ashton Kutcher ήταν παντρεμένος με την Demi Moore για οκτώ χρόνια πριν πάρουν διαζύγιο το 2013.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2003 μετά την γνωριμία τους σε ένα πάρτι. Η Ντέμι Μουρ ήταν τότε στην ηλικία των 40 και ο άστον Κούτσερ 15 χρόνια μικρότερος. Παντρεύτηκαν το 2005 και πήραν διαζύγιο το 2013. Δεδομένου πως οι κόρες της ηθοποιού ήταν τεράστιο κομμάτι της κοινής ζωής τους, ο Κούτσερ είπε πως θα τις αγαπά για πάντα.

«Βοηθούσα στο μεγάλωμα νεαρών κοριτσιών στην εφηβεία τους. Τις αγαπώ. Ποτέ δεν θα σταματήσω να τις αγαπώ, να τις σέβομαι, να τις τιμώ και να τους εύχομαι επιτυχία σε ό,τι κυνηγάνε», εξήγησε ο ηθοποιός.

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα Facebook Twitter
Οι παντρεμένοι τότε Demi Moore και Ashton Kutcher με τον Bruce Willis και τις Tallulah Belle και Rumer στο Super Bowl XLI, το 2007.

Ο Άστον Κούτσερ έσπευσε ωστόσο να τονίσει πως καθώς δεν είναι ο πατέρας τους, δεν θα ανάγκαζε ποτέ τα παιδιά της Ντέμι Μουρ να κρατήσουν επαφές μαζί του.

«Προσπαθείς αλλά από την άλλη δεν είμαι ο πατέρας τους. Ποτέ δεν προσπάθησα να γίνω ο πατέρας τους. Πάντα σεβόμουν τον Μπρους [Γουίλις] και θεωρώ πως είναι καταπληκτικός άνθρωπος και υπέροχος άντρας. Αν δεν θέλουν επαφές μαζί μου, δεν πρόκειται να τις αναγκάσω. Αλλά όλες τους θέλουν και είναι υπέροχο», εξήγησε ο ίδιος.

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα Facebook Twitter
Ashton Kutcher, Demi Moore και Rumer Willis στην πρεμιέρα του «The House Bunny», τον Αύγουστο του 2008.

Πέρυσι η Ντέμι Μουρ είχε αποκαλύψει μερικές προσωπικές στιγμές με τον Άστον Κούτσερ στο βιβλίο της «Inside Out», όπου μεταξύ άλλων τον κατηγόρησε για απιστίες και πως την πίεζε να κάνουν τρίο στην διάρκεια του γάμου τους.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Μουρ είπε πως η σχέση της με τον Κούτσερ -που ποτέ δεν σχολίασε τους ισχυρισμούς της- ήταν «φιλική», ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν κάνουν παρέα.

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM