Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα Facebook Twitter
1

Ο Άστον Κούτσερ, που ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ για οκτώ χρόνια πριν πάρουν διαζύγιο το 2013, μίλησε για την σχέση του με την 57χρονη ηθοποιό και τις τρεις κόρες της.

Παρόλο που ο 41χρονος ηθοποιός είπε πως η σχέση του με την Μουρ ήταν«καλή» αλλά «δεν κάνουν παρέα» και αποκάλυψε πως «κάνει φιλότιμες προσπάθειες να παραμείνει σε επαφή» με τις κόρες της, την 31χρονη Ράμερ, την 28χρονη Σκάουτ και την 26χρονη Ταλούλα Γουίλις.

«Ήταν οκτώ χρόνια», είπε για την σχέση του με την Μουρ και τα παιδιά της. προσθέτοντας πως όταν μπήκε για πρώτη φορά στην ζωή τους ήταν ακόμη πολύ μικρά.

«Η Ταλούλα ήταν 8 ή 9 ετών, ήταν η μικρότερη. Η Ράμερ ήταν 12 ή 13 όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε», ανέφερε, σημειώνοντας πως τα κορίτσια ήταν ακόμη μικρά όταν χώρισαν. «Όταν παίρναμε διαζύγιο, η Ταλούλα τελείωνε το σχολείο», είπε ο Κούτσερ.

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα Facebook Twitter
Ο Ashton Kutcher ήταν παντρεμένος με την Demi Moore για οκτώ χρόνια πριν πάρουν διαζύγιο το 2013.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2003 μετά την γνωριμία τους σε ένα πάρτι. Η Ντέμι Μουρ ήταν τότε στην ηλικία των 40 και ο άστον Κούτσερ 15 χρόνια μικρότερος. Παντρεύτηκαν το 2005 και πήραν διαζύγιο το 2013. Δεδομένου πως οι κόρες της ηθοποιού ήταν τεράστιο κομμάτι της κοινής ζωής τους, ο Κούτσερ είπε πως θα τις αγαπά για πάντα.

«Βοηθούσα στο μεγάλωμα νεαρών κοριτσιών στην εφηβεία τους. Τις αγαπώ. Ποτέ δεν θα σταματήσω να τις αγαπώ, να τις σέβομαι, να τις τιμώ και να τους εύχομαι επιτυχία σε ό,τι κυνηγάνε», εξήγησε ο ηθοποιός.

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα Facebook Twitter
Οι παντρεμένοι τότε Demi Moore και Ashton Kutcher με τον Bruce Willis και τις Tallulah Belle και Rumer στο Super Bowl XLI, το 2007.

Ο Άστον Κούτσερ έσπευσε ωστόσο να τονίσει πως καθώς δεν είναι ο πατέρας τους, δεν θα ανάγκαζε ποτέ τα παιδιά της Ντέμι Μουρ να κρατήσουν επαφές μαζί του.

«Προσπαθείς αλλά από την άλλη δεν είμαι ο πατέρας τους. Ποτέ δεν προσπάθησα να γίνω ο πατέρας τους. Πάντα σεβόμουν τον Μπρους [Γουίλις] και θεωρώ πως είναι καταπληκτικός άνθρωπος και υπέροχος άντρας. Αν δεν θέλουν επαφές μαζί μου, δεν πρόκειται να τις αναγκάσω. Αλλά όλες τους θέλουν και είναι υπέροχο», εξήγησε ο ίδιος.

Άστον Κούτσερ: Πάντα θα αγαπώ τις κόρες της Ντέμι Μουρ - Τις μεγάλωσα Facebook Twitter
Ashton Kutcher, Demi Moore και Rumer Willis στην πρεμιέρα του «The House Bunny», τον Αύγουστο του 2008.

Πέρυσι η Ντέμι Μουρ είχε αποκαλύψει μερικές προσωπικές στιγμές με τον Άστον Κούτσερ στο βιβλίο της «Inside Out», όπου μεταξύ άλλων τον κατηγόρησε για απιστίες και πως την πίεζε να κάνουν τρίο στην διάρκεια του γάμου τους.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Μουρ είπε πως η σχέση της με τον Κούτσερ -που ποτέ δεν σχολίασε τους ισχυρισμούς της- ήταν «φιλική», ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν κάνουν παρέα.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ