Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «έσωσε» άντρα που κινδύνευε να πνιγεί στα νερά της Καραϊβικής

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «έσωσε» άντρα που κινδύνευε να πνιγεί στα νερά της Καραϊβικής Facebook Twitter
1

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τους φίλους του βρέθηκαν στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή, βοηθώντας να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου.

Ο 45χρονος ηθοποιός έκανε διακοπές με την σύντροφό του Καμίλα Μορόνε και την παρέα τους σε ένα ενοικιασμένο σκάφος κοντά στο St. Barts όταν πληροφορήθηκαν πως ένας 24χρονος άντρας με καταγωγή από τη Γαλλία, βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, είχε πέσει από το γιοτ του κοντά στην περιοχή St. Martin στην Καραϊβική. 

«Ο Λίο με τους φίλους του και τον καπετάνιο του σκάφους αποφάσισαν να αλλάξουν το πλάνο των διακοπών και να ξεκινήσουν την αναζήτηση του νεαρού άντρα με το δικό τους σκάφος, παρόλο που βρίσκονταν ώρες μακριά από το σημείο που έπεσε ο άντρας», ανέφερε πηγή αποκλειστικά στο περιοδικό People.

Το σκάφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο έτυχε να είναι το μοναδικό που έψαχνε στην περιοχή, όπου βρέθηκε ο άντρας, ο οποίος τελικά διασώθηκε λίγο πριν δύσει ο ήλιος και ξεσπάσει καταιγίδα. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 24χρονος βρισκόταν στο νερό για περίπου 11 ώρες μέχρι να τον εντοπιστεί, οπότε και του δόθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες (νερό, τροφή και ρούχα) μέχρι να τον παραδώσουν στη λιμενοφυλακή.

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, ο άντρας εργαζόταν στο γιοτ της εταιρίας Club Med και ήταν σε κατάσταση μέθης όταν έπεσε στη θάλασσα. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ