Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Είμαι ανάδοχη μητέρα. Δεν έχει ολοκληρωθεί η υιοθεσία του Μάριου - Έχω θυμό»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Είμαι ανάδοχη μητέρα. Δεν έχει ολοκληρωθεί η υιοθεσία του Μάριου - Έχω θυμό» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για τα εμπόδια που έχει συναντήσει με την διαδικασία υιοθεσίας ενός αγοριού, του οποίου είναι ανάδοχη μητέρα τα τελευταία τρία χρόνια.

Μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire και την Εβίτα Τσιλοχρήστου, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις, εκφράζοντας τον φόβους της πως η υιοθεσία ίσως να μην ολοκληρωθεί ποτέ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον μικρό Μάριο.

«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή»

«Έχεις θυμό για αυτό;»

«Φυσικά. Δεν μπορώ να ξέρω... Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα πολύ που μίλησα γι' αυτό. Όλη μου την οικογένεια την κούρασε και την ενόχλησε (...) Ένιωσα πως έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένεια μου, για αυτό δε θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό.

»Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σε εμάς, και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, για μένα αυτό το παιδί είναι... Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του ήταν... είναι παιδί μου. Δε ξέρω τι θα συμβεί. Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για αυτό, γιατί δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί και τι θα γραφτεί την επόμενη ημέρα» πρόσθεσε.

«Γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί»

Πέρυσι, η γνωστή ηθοποιός είχε κάνει γνωστό πως μαζί με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, είχαν ήδη προχωρήσει στη διαδικασία της υιοθεσίας.  «Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο».

Ωστόσο ένα χρόνο αργότερα, η υπόθεση φαίνεται πως εκκρεμεί. Ο βιολογικός γιος του ζευγαριού είναι 4 ετών και κοντά στην ηλικία του παιδιού του Μάριου. «Ήταν λίγο δύσκολο να εξηγήσουμε ότι δε φουσκώνει η κοιλίτσα μου και το μωρό ήρθε από την πόρτα. Θέλει αγώνα. Το συζητάμε πολύ και με τους μεγάλους και με το μικρό γιο», έλεγε τότε η κα Ρουμελιώτη.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια